Telemach

Microsoft predstavio “Microsoft Security Experts” i ,,Defender for Business’’ za male i srednje tvrtke

Microsoft Defender for Business

Microsoft Defender for Business

Nova usluga omogućava povećanje sigurnosnog tima korisnika ili upravljanje sigurnošću uz pomoć partnera. Defender for Business malim i srednjim tvrtkama donosi razinu sigurnosti poput one u velikim sustavima, uključujući i detekciju prijetnji i mogućnost odgovora za zaštitu od ransomwarea i drugih sofisticiranih kibernetičkih prijetnji

Kako se povećava broj sigurnosnih napada, tako se mora povećavati i naša obrana. Prošle godine Microsoft Security blokirao je više od 9,6 milijardi zlonamjernih prijetnji i više od 35,7 milijardi phishing i drugih zlonamjernih e-mailova. Microsoft Security aktivno prati više od 35 obitelji ransomware virusa, kriminalne aktivnosti i 250 jedinstvenih aktera prijetnji unutar promatranih država, a Microsoft tehnologija svake sekunde blokira više od 900 pokušaja krađe lozinke. 

Zato Microsoft proširuje svoje postojeće usluge u sklopu nove kategorije Microsoft Security Experts. Security Experts kombiniraju stručnu tehnologiju s uslugama kojima upravljaju ljudi kako bi pomogli organizacijama da postignu sigurnije, usklađenije i produktivnije rezultate. Microsoft Defender Experts for Hunting namijenjen je korisnicima koji imaju snažan sigurnosni operativni centar, no žele da im Microsoft pomogne u proaktivnom traženju prijetnji u podacima Microsoft Defendera, uključujući krajnje točke, Office 365, aplikacije u oblaku i identitet. Microsoft stručnjaci će ispitati sve što pronađu i zatim predati sve kontekstualne informacije o upozorenju i upute za oporavak kako bi korisnik mogao brzo odgovoriti na prijetnju. Microsoft Defender Experts for XDR namijenjen je korisnicima koji trebaju povećati kapacitet svog sigurnosnog operativnog centra. Defender Experts for XDR je usluga upravljane proširene detekcije i odgovora (XDR) na prijetnju koja se proteže izvan krajnjih točaka kako bi omogućila detekciju i odgovor kroz Microsoft 365 Defender, istražujući upozorenja i koristeći automatizaciju te ljudsku ekspertizu za reagiranje na incidente zajedno s korisnikovim timom.   

Velikim poslovnim sustavima koji traže sveobuhvatnije usluge kojima upravljaju Microsoft stručnjaci odgovarat će Microsoft Security Services for Enterprise. Ova sveobuhvatna usluga kojom upravljaju stručnjaci kombinira proaktivnu potragu za prijetnjama i upravljani XDR, koristeći Microsoftove potpune sigurnosne informacije i upravljanje događajima (SIEM) i XDR da zaštiti sva okruženja u oblaku i sve platforme. Microsoft sigurnosni stručnjaci za klijenta upravljaju uključivanjem, svakodnevnim interakcijama i modernizacijama te reagiraju na incidente. 

Uz Microsoft Defender for Business, srednje i male tvrtke dobivaju višeslojnu zaštitu, detekciju i odgovor na prijetnje da bi se zaštitile te otklonile poznate i nepoznate prijetnje.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Lenovo

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675