A1

Veritas nudi upravljanje podacima kroz rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji

Pohrana u oblaku

Veritas Technologies predstavlja novu tehnologiju za autonomno upravljanje podacima (Autonomous Data Management) koje je optimizirano za oblak i koje će pojednostaviti način na koji tvrtke upravljaju podacima te na koji automatiziraju obranu od sigurnosnih prijetnji kakva je, primjerice, ucjenjivački softver (ransomware)

Na konferenciji Conquer Every Cloud 2022, Veritas je predstavio svoj plan za autonomno upravljanje podacima (Autonomous Data Management) u sklopu kojeg se NetBackup oslanja na umjetnu inteligenciju (AI) i hiperautomatizaciju kako bi sam djelovao, samostalno se optimizirao i samostalno popravljao eventualne probleme u okruženjima koja se oslanjaju na više oblaka. Također je predstavljena i tehnologija Veritas Cloud Scale, nova generacija arhitekture NetBackupa, vodeće takve arhitekture na tržištu, a koja je sada modernizirana kako bi radila na razini weba. Ova nova, vrhunska tehnologija bit će na raspolaganju u najnovijoj verziji tvrtkinog glavnog proizvoda, NetBackupa, koji je također predstavljen.

Veritasova tehnologija Cloud Scale, na koju se oslanja NetBackup, u temeljima je ove strategije. Tehnologija Cloud Scale donosi kontejnerizirane mikroservise koji se mogu programirati i koji počivaju na umjetnoj inteligenciji (AI), a takva arhitektura omogućava autonomno, objedinjeno upravljanje podacima i servisima na bilo kojem oblaku. Prednosti ove tehnologije već su uključene u upravo predstavljeni NetBackup 10, gdje donose niže troškove vlasništva (TCO), povećanu učinkovitost i povećanu sigurnost u okruženjima koja se oslanjaju na više oblaka.

Veritas vjeruje da ima rješenje za izazove koji se postavljaju pred tvrtke kada se one suočavaju s velikim količinama raznovrsnih procesa i podataka kojima moraju upravljati na način što im omogućava automatizaciju procesa vezanih uz upravljanje podacima. Veritas vidi budućnost u kojoj je njegova tehnologija sposobna automatski primijeniti, optimizirati i popraviti servise za upravljanje podacima, što će korisnicima istovremeno omogućiti procese zaštite podataka i povrata podataka iz sigurnosnih kopija kojima mogu sami upravljati, oslobađajući tako IT profesionalce za druge strateške i transformacijske aktivnosti.

Veritasov trenutačni i budući fokus na minimiziranje kompleksnosti zaštite podataka osmišljen je s ciljevima smanjivanja troškova te s ciljem kontrole ekološkog utjecaja pohrane podataka. Veritasova patentirana rješenja za deduplikaciju podataka, kao i za eliminiranje neefikasnosti koje su često vezane kada se koristi više oblaka, omogućavaju tvrtkama da se suoče s enormnim porastom količine podataka, a da istovremeno budu zaštićene od napada i prijetnji.

Da biste saznali više o Veritasovoj strategiji, posjetite stranicu događaja Conquer Every Cloud 2022 i pogledajte snimku predstavljanja.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.