| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Prva fitness aplikacija treće strane na Huawei nosivim uređajima - CroPC.net

Prva fitness aplikacija treće strane na Huawei nosivim uređajima

Fitify je ujedno i prva aplikacija za nosive uređaje u kategoriji fitnessa i zdravlja koja dolazi izvan Kine
Fitify je ujedno i prva aplikacija za nosive uređaje u kategoriji fitnessa i zdravlja koja dolazi izvan Kine
Fitify je ujedno i prva aplikacija za nosive uređaje u kategoriji fitnessa i zdravlja koja dolazi izvan Kine

Huawei je uvrstio Fitify, popularnu fitness aplikaciju za vježbanje bez opreme, u svoju AppGallery trgovinu, riječ je o prvoj europskoj nezavisnoj aplikaciji za Huawei nosive uređaje, čime je proširen izbor aplikacija na rastućoj AppGallery platformi

Ovo je prvi put da je developer iz CEE & Nordic regije objavio aplikaciju za Huaweijeve nosive uređaje, a Fitify je ujedno i prva aplikacija za nosive uređaje u kategoriji fitnessa i zdravlja koja dolazi izvan Kine.

Aplikacija će biti predstavljena na nagrađivanom Huawei Watch GT 2 Pro pametnom satu. Integracija ove aplikacije predstavlja prekretnicu za Huawei jer pokazuje da je tvrtka spremna prilagoditi aplikacije trećih strana za svoje nosive uređaje na globalnoj razini.

Fitify kombinira znanje s područja fizioterapije i sportskih znanosti s umjetnom inteligencijom i informacijskim tehnologijama kako bi pružio personalizirano iskustvo vježbanja na pametnim telefonima i nosivim uređajima.

Aplikacija dolazi s podrškom za više od 900 vježbi. Riječ je o najvećoj bazi podataka vježbi koja je dostupna na AppGallery trgovini, a korisnici diljem svijeta su uz Fitify već zabilježili 200 milijuna završenih treninga. Fitify koristi preko 10 milijuna korisnika u više od 170 zemalja na 18 jezika. Aplikacija kombinira povratne informacije korisnika nakon svakog treninga kako bi pomoću umjetne inteligencije optimizirala rezultate. Tvrtka procjenjuje da je omogućila sagorijevanje 26 milijardi kalorija prošle godine.

Predstavljanjem aplikacije Fitify na Huaweijevim nosivim uređajima, kompanija pokazuje svoju odlučnost da surađuje s developerima i brendovima kako bi omogućila korištenje novih aplikacija u svoj rastući portfelj nosivih uređaja. Prije su Huaweijevi nosivi uređaji globalno obično dolazili s predinstaliranim vlastitim aplikacijama, ali nakon lansiranja Watch GT2 Pro pametnog sata u rujnu prošle godine, tvrtka je najavila kako je otvorena suradnji s brendovima i pružateljima sadržaja na razvoju nezavisnih aplikacija.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675