| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Epson surađuje s tvrtkom MyQ za pojednostavljenje integracije proizvoda - CroPC.net

Epson surađuje s tvrtkom MyQ za pojednostavljenje integracije proizvoda

Partnerstvo objedinjuje vodeće mogućnosti tvrtke MyQ za integraciju i upravljanje radnim procesima
Partnerstvo objedinjuje vodeće mogućnosti tvrtke MyQ za integraciju i upravljanje radnim procesima
Partnerstvo objedinjuje vodeće mogućnosti tvrtke MyQ za integraciju i upravljanje radnim procesima

Epson je sklopio globalno partnerstvo s MyQ, vodećom tvrtkom u području sigurnog upravljanja ispisom i rješenja za integraciju sustava 

Partnerstvo objedinjuje vodeće mogućnosti tvrtke MyQ za integraciju i upravljanje radnim procesima te Epsonove višenamjenske poslovne tintne pisače i značajne prednosti koje oni omogućuju, kao što su poboljšana učinkovitost, produktivnost, smanjenje troškova i očuvanje okoliša.

Taj će korak omogućiti lakšu integraciju miješane opreme i upravljanje sustavima za krajnje korisnike, kao i strožu kontrolu proizvoda, veću sigurnost i smanjenje troškova.

Darren Phelps, potpredsjednik Epson Europe, izjavio je: „Mnoge tvrtke nastoje primijeniti novi proces i prilagoditi se novim načinima rada, uz povećanu sigurnost i bolje radne procese koji mogu olakšati pritisak koji je nastao zbog udaljenijeg postavljanja. Mnogi drugi žele pojednostaviti procese i smanjiti troškove. Ovo partnerstvo pridonijet će podržavanju tih ambicija, poboljšavajući sigurnost, smanjujući troškove i potičući produktivnost, a sve to uz učinkovitije djelovanje".

Martin Janus, izvršni direktor tvrtke MyQ, izjavio je: „Uvijek smo imali ambiciju da pomognemo kupcima da se snađu u IT okruženju koje se stalno mijenja i da pronađemo, među svim dostupnim rješenjima, ono koje je za njih najbolje. Posebno smo usredotočeni na maksimalnu učinkovitost i izvrsno korisničko iskustvo. Partnerstvo tvrtki Epson i MyQ objedinjuje hardver i softver koji su vodeći na tržištu kako bi se krajnjim korisnicima pružilo rješenje koje je jednostavno za integraciju i upravljanje".

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675