| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini - CroPC.net

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Huawei AppGallery nedavno je obogatio svoju ponudu igrom Orbia - arkadom koja izaziva igrače da testiraju svoje sposobnosti protiv dosadnih bića u uzbudljivoj avanturi punoj bizarnih svjetova

Huawei AppGallery nedavno je obogatio svoju ponudu igrom Orbia - arkadom koja izaziva igrače da testiraju svoje sposobnosti protiv dosadnih bića u uzbudljivoj avanturi punoj bizarnih svjetova

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti, Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

Huawei svojim korisnicima nastoji kontinuirano pružati najkvalitetnije iskustvo i pristup svijetu mobilnih aplikacija. Slijedeći filozofiju 1+8+N, stvorili su ekosustav više uređaja i omogućili svojim korisnicima korištenje različitog hardvera unutar istog sučelja. U Huawei AppGallery u prosjeku se dodaje 5.000 aplikacija tjedno, a pokrivene su sve kategorije.

Huawei AppGallery nedavno je obogatio svoju ponudu igrom Orbia - arkadom koja izaziva igrače da testiraju svoje sposobnosti protiv dosadnih bića u uzbudljivoj avanturi punoj bizarnih svjetova. Prilikom igranja korisnici svladavaju pokretne prepreke, a ključ za uspjeh je razvijanje vlastitog stila i dobro tempiranje dodira koji će korisnike dovesti na sve složenije razine. Grafika igre je minimalistička i živopisna, a Orbia će igračima pružiti impresivan vizualni doživljaj.

Onima koji nisu strastveni igrači arkada, Huawei nudi još puno drugih mogućnosti. Jedna od njih je Square Bird, ležerna igra koja se našla na prvom mjestu ljestvice casual igara u 44 zemlje širom svijeta. Od sada i korisnici Huaweija mogu istražiti geometrijski svijet ptica i iskušati se u izgradnji tornja od jaja i prelaženja barijera. Uz ovu igru korisnici će izvježbati pravovremenost i vrhunski se zabaviti, sve što trebaju je preuzeti igru iz AppGallery trgovine.

Igranje je zabavno, ali je istovremeno i sjajna prilika za naučiti nešto novo. U Huawei AppGallery trgovini dostupno je mnoštvo obrazovnih igara, a jedna od najzanimljivijih zasigurno je Jovo – simulator koji na prijateljski način prikazuje tajne rada stomatologa. Igra je stvorena kako bi djeca svladala strah prema stomatolozima i njihovim zahvatima. Za Huaweijeve korisnike s djecom, preuzimanje ove aplikacije odlična je ideja za kvalitetno provođenje obiteljskog vremena i učenje djece da posjet stomatologu nije ništa strašno. I sve to igranjem uloge zaposlenika stomatološke klinike čija je misija pomoći drugima.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675