| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Vertiv najavljuje novi paket proizvoda za edge infrastrukturu - CroPC.net

Vertiv najavljuje novi paket proizvoda za edge infrastrukturu

Vertiv

Vertiv

Vertiv je najavio ključne dodatke svom nagrađivanom Vertiv Partner Programu (VPP), poboljšanja uključuju poboljšani edge-ready paket, stalke za raspodjelu napajanja (rPDU), neprekidne izvore napajanja (UPS), sustave za hlađenje stalaka, namjenski softver i usluge za partnere i kupce u Europi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA)

Nakon uspješnog lansiranja VPP-a prošle godine, baza partnera Vertiva povećala se deset puta diljem EMEA regije, a kompanija u skladu s time nastavlja dodavati pogodnosti za nove i postojeće partnere. Potpuno novi partnerski sustav upravljanja odnosima (PRM) i poboljšani partner portal omogućit će Vertiv partnerima da trenutačno iskoriste prilagođene treninge kako bi se uskladili s postavljenim zahtjevima za partnerstvo, kao i nove alate za prodaju i marketing, online obuke i certificiranje te selektore i konfiguratore proizvoda. Novi paket alata dizajniran je kako bi pomogao partnerima u razvoju ključnih vještina i znanja te postizanju što veće diferencijacije i profitabilnosti, uz povećanje poslovnih mogućnosti.

Joachim Fischer, direktor prodaje EMEA kanala u Vertivu, rekao je: „Jasno je da digitalizacija postaje sve zastupljenija, a 5G prestaje biti fikcija te sve više postaje stvarnost. Očekuje se da će više od tri četvrtine globalnih telekom operatera početi isporučivati 5G uslugu do 2021. Naš unaprjeđeni partner program nastavit će opremati preprodavače (resellere) vrhunskim proizvodima i uslugama kako bi se lakše suočili s predstojećim izazovima koje će donijeti tehnološki napredak, poput kritične potrebe za uvođenjem edge-a. Posvećeni smo budućnosti VPP-a te, nadograđujući se na izvanrednu godinu, nastavljamo pružati najvišu razinu podrške kako bi omogućili rast i razvitak našim partnerima“.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675