| | | |

powered_by_lenovo_2020 Proširenje suradnje Veritasa i Amazon AWS-a - CroPC.net

Proširenje suradnje Veritasa i Amazon AWS-a

Veritas je testirao AWS Outposts servere a korisnicima koji ih odluče primijeniti u vlastitim okruženjima može pomoći prilagodbom arhitekture kompleksnih računalnih zadataka tako da se uspješno izvršavaju na AWS-u

Veritas objavljuje potpunu podršku za AWS Outposts, AWS Outposts su rackovi koji objedinjuju servere i sustave za pohranu podataka, a sadrže hardver koji je dizajnirao Amazon kako bi ovi rackovi u tvrtkama radili kao lokalni serveri i sustavi za pohranu podataka dok su istovremeno spojeni s nizom AWS-ovih usluga u oblaku

Veritas je testirao AWS Outposts servere a korisnicima koji ih odluče primijeniti u vlastitim okruženjima može pomoći prilagodbom arhitekture kompleksnih računalnih zadataka tako da se uspješno izvršavaju na AWS-u.

Korisnici Amazonovog AWS-a i Veritasa vjerojatno se već oslanjaju na određene računalne procese i zadatke koji moraju ostati unutar tvrtke tijekom niza godina, poput aplikacija koje zahtijevaju nisku latenciju i koje nisu osjetljive na bilo kakva kašnjenja pa se stoga moraju nalaziti u samoj tvrtki. Ovaj profil korisnika želi u vlastitom podatkovnom centru imati AWS-ove računalne servise i servise za pohranu, ali istovremeno ih želi integrirati s ostatkom aplikacija koje imaju u samom oblaku, AWS-u.

Dosad ovim korisnicima nisu bili na raspolaganju isti alati, hardver, API sučelja i funkcionalnosti koji bi izjednačili mogućnosti primjene u vlastitoj mreži i u oblaku te tako ponudili cjelovito hibridno iskustvo. AWS Outposts odgovara na ove izazove ponudom rackova servera i sustava za pohranu – pri čemu se radi o istom hardveru koji Amazonov AWS i sam koristi u svojim regionalnim podatkovnim centrima za javni oblak – pa AWS servisi, infrastruktura i operativni modeli korisnicima postaju dostupni na njihovoj lokaciji. Uz AWS Outposts, i Veritas pomaže korisnicima da prebrode izazove upravljanja infrastrukturom koja se proteže od lokalne mreže do sustava u oblaku te da ostvare pozitivne učinke ovakvog hibridnog modela.

Kako bi mogao ponuditi ovo rješenje i postati jedan od prvih partnera, članova AWS-ove partnerske mreže (AWS Partner Network) s podrškom za AWS Outposts, Veritas je radio direktno s timom zaduženim za AWS Outposts. To je uključivalo implementaciju NetBackupovog Amazon Machine Image (AMI) na AWS Outposts i primjenu rješenja za izradu sigurnosnih kopija i povrat podataka za kritične aplikacije između AWS Outpostsa i Amazonovog Simple Storage Servicea (Amazon S3). Potvrda usklađenosti Veritasovog NetBackupa sa sustavima AWS Outposts je što sada i u lokalnim AWS okruženjima Veritas nudi zaštitu primjerenu velikim tvrtkama po kojoj je poznat.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675