| | | |

powered_by_lenovo_2020 Personalizacija i ispis na stotine dizajna pomoću Canonove aplikacije Creative Park - CroPC.net

Personalizacija i ispis na stotine dizajna pomoću Canonove aplikacije Creative Park

Creative Park prate upute koje je jednostavno pratiti, pa je izrada rukotvorina laka i zabavna aktivnost za cijelu obitelj

Oslobodite svoju kreativnost novom aplikacijom Creative Park – sveobuhvatnim rješenjem koje nudi preuzimanje i ispis raznih predložaka na dodir gumba, uz tu je besplatnu aplikaciju (za iOS i Android) moguće koristiti na stotine zabavnih i šarenih predložaka dizajna, a korisnici mogu jednostavno svojim dizajnima dati personalizirani „štih“ izravno na pametnim telefonima

Aplikacija Creative Park evolucija je internetske web-platforme Creative Park koja je privukla više od 10 milijuna posjetitelja širom svijeta¹.

Uskoro će doći božićno vrijeme, a aplikacija Creative Park savršena je da obitelji testiraju svoje kreativne vještine – sve što treba napraviti je preuzeti predložak dizajna. Uz korištenje kompatibilnog pisača Canon PIXMA nude se predlošci za sve dobne skupine, bilo da se radi o božićnim ukrasima, personaliziranim čestitkama, kalendarima, okvirima za slike, životinjama ili 3D umjetničkim djelima. Aplikacija obuhvaća i edukativne sadržaje namijenjene djeci vrtićke ili osnovnoškolske dobi.

Creative Park prate upute koje je jednostavno pratiti, pa je izrada rukotvorina laka i zabavna aktivnost za cijelu obitelj. Aplikacija omogućuje korisnicima i da personaliziraju svoje uratke tekstom i fotografijama. Bilo da se radi o personaliziranim pozivnicama na zabavu ili rođendanskim natpisima, nikad nije bilo lakše kreativne dizajne na papiru pretvoriti u stvarnost.

Aplikacija Creative Park dostupna je na 15 jezika², što omogućuje oslobađanje mašte brojnih korisnika. Da biste počeli s radom, jednostavno preuzmite tu besplatnu aplikaciju, upotrijebite ili stvorite Canon ID i jednostavno ispišite omiljene dizajne pomoću kompatibilnog pisača Canon PIXMA³.

Aplikacija Creative Park može se preuzeti iz trgovine App Store i podržava iOS 11 ili noviji te Android OS 5.0 ili noviji.

Preuzimanje aplikacije za iOS: https://apps.apple.com/gb/app/creative-park/id1460764852

Preuzimanje aplikacije za Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.bsd.iphone.cp&hl=en

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675