| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Test: ABBYY FineReader 15 – digitalna organiziranost - CroPC.net

Test: ABBYY FineReader 15 – digitalna organiziranost

 OCR kao skraćenica od „Optical character recognition“ ili  „Optical character reader“ u suštini predstavlja tehnologiju prepoznavanja otisnutih dokumenata i njihovu digitalizaciju, tj. pretvorbu u neki oblik digitalnog dokumenta kojeg je moguće uređivati.

OCR kao skraćenica od „Optical character recognition“ ili  „Optical character reader“ u suštini predstavlja tehnologiju prepoznavanja otisnutih dokumenata i njihovu digitalizaciju, tj. pretvorbu u neki oblik digitalnog dokumenta kojeg je moguće uređivati.

Prošle su već dvije i pol godine od kada smo zadnji put imali novu inačicu kultnog ABBYY FineReadera koji je sada dogurao već do svoga petnaestog izdanja, a kao i u svim prethodnim inačicama tako i u ovoj riječ je o najboljem alatu u svojoj branši

Ako ste iole u svome radu digitalni, odnosno koristite neke oblike digitalnih dokumenata, poput PDF, Word ili drugih dokumenata, tada ste zasigurno barem čuli, ako već niste koristili, ABBYY FineReader. ABBYY FineReader postao je planetarno popularan po svojoj OCR tehnologiji i pretvorbi needitabilnih dokumenata u one koje je moguće obrađivati. OCR kao skraćenica od „Optical character recognition“ ili  „Optical character reader“ u suštini predstavlja tehnologiju prepoznavanja otisnutih dokumenata i njihovu digitalizaciju, tj. pretvorbu u neki oblik digitalnog dokumenta kojeg je moguće uređivati. Osim toga, ABBYY FineReader je svestran PDF alat za učinkovitiji rad s ovim digitalnim dokumentima. Tako pored ispisanih materijala, on obuhvaća i digitalne dokumente u jedinstvenom procesu njihove konverzije iz dokumenata koje nije moguće obrađivati u one koje je moguće.

 Ako u vašem poslovnom okruženju imate puno ispisanih dokumenata i/ili njihove skenove, uz FineReader najbolje će te ih digitalizirati, organizirati i omogućiti njihovu pretragu, uređivanje

Ako u vašem poslovnom okruženju imate puno ispisanih dokumenata i/ili njihove skenove, uz FineReader najbolje će te ih digitalizirati, organizirati i omogućiti njihovu pretragu, uređivanje

OCR kao temelj

U svojoj verziji 15, FineReader postao je bogatiji za AI (umjetnu inteligenciju), tako da svoj posao obavlja bolje no ikada. AI je jednostavno svuda oko nas, od pametnih uređaja do softvera, a sada i u ABBYY FineReader 15. Pomoću ABBYY OCR tehnologije bazirane na umjetnoj inteligenciji, FineReader uključuje skenirane dokumente u digitalni proces i olakšava digitalizaciju, dohvaćanje, uređivanje, zaštitu, dijeljenje i suradnju na svim vrstama dokumenata u digitalnom okruženju. Ako u vašem poslovnom okruženju imate puno ispisanih dokumenata i/ili njihove skenove, uz FineReader najbolje će te ih digitalizirati, organizirati i omogućiti njihovu pretragu, uređivanje. Svi znamo kako je teško naći neki dokument koji smo ispisali ili imamo skeniran kao sliku, no uz ABBYY FineReader 15  to je jednostavno jer će dokument biti u pravom smislu digitaliziran. Također, imate li puno PDF dokumenta, FineReader ponovno će biti vaš nezamjenjivi pomoćnik. Zaboravite na dosadašnje „samo gledanje“ PDF dokumenata, uz FineReader moći ćete ih uređivati, mijenjati, kopirati sadržaj, digitalno potpisati, zaštititi i još štošta. Osim što će otvoriti i prikazati te omogućiti uređivanje PDF dokumenata, FineReader 15 omogućuje otvaranje i rad u zapravo svim digitalnim formatima, a posebno nam se dopala mogućnost usporedbe i traženja razlika u pojedinim dokumentima. Primjerice, imate li kakav PDF i Word dokument, uz FineReader 15 lako ih je usporediti i naći razlike.

PDF, slika, tablica,….

ABBYY FineReader 15 dakle predstavlja ultimativni alat za rad s digitalnim dokumentima. Uz njega lako ćemo zaboraviti na ograničenja koja pružaju neki formati, poput PDF-a. Uzeli smo nekoliko proizvoljnih dokumenata i isprobali učinkovitost novog ABBYY FineReader 15. Ulazni dokument i krajnji rezultat zaista su zapanjujući. Bez obzira stavili ulazni dokument nekakav sken, sliku ili PDF dokument, izlazni, eksportirani dokument bit će istovjetan, ali uz bitnu novost – mogućnost obrade. ABBYY FineReader 15 poboljšan je u svakom svom aspektu pa s pravom možemo reći da je ovo najbolji ABBYY FineReader do sada, a ujedno i najbolji alat ovog tipa na tržištu. Rad s tablicama, našim jezikom i slovima, potpisima, zaglavljima, sve će to ABBYY FineReader 15 uredno prepoznati i kreirati u izlaznom dokumentu. Stoga, tražite li jedinstven alat za rad s digitalnim dokumentima - ABBYY FineReader 15 je ono što trebate. Na našem tržištu dostupan je preko tvrtke Digital Media d.o.o.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675