| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Viber predstavlja Create a Sticker - korisnici sada mogu bilo koju fotografiju pretvoriti u sticker - CroPC.net

Viber predstavlja Create a Sticker - korisnici sada mogu bilo koju fotografiju pretvoriti u sticker

Viber je tijekom godina predstavio tisuće pomno odabranih sticker paketa, čije su stickere korisnici samo prošle godine poslali više od 30 milijardi puta

Viber je tijekom godina predstavio tisuće pomno odabranih sticker paketa, čije su stickere korisnici samo prošle godine poslali više od 30 milijardi puta

Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging platformi, danas je najavila predstavljanje najnovijeg u nizu kreativnih alata za svoje korisnike, Create a Sticker

Alat omogućuje samostalni dizajn vlastitih personaliziranih stickera i sticker paketa, a korisnici se sada mogu maštovito izraziti potpuno prilagođenim stickerima koji njihove misli i osjećaje mogu dočarati mnogo bolje nego sam tekst poruke.

Viber je tijekom godina predstavio tisuće pomno odabranih sticker paketa, čije su stickere korisnici samo prošle godine poslali više od 30 milijardi puta. Odsad svatko ima mogućnost izraziti se putem personaliziranih stickera, bilo da su posebno osmišljeni za grupni chat između prijatelja, pokazivanje svojih psića dok rade trikove ili velike evente koji su kao stvoreni za vlastiti paket. Bez obzira na priliku, korisnici mogu osmisliti, dizajnirati i slati stickere koji savršeno odgovaraju svim zanimljivim i zabavnim situacijama iz njihovih života.

Svaki će korisnik moći kreirati do 24 stickera po paketu i to na način da: pokrene sticker creator sa Sticker Marketa i uđe u sticker menu u bilo kojem chatu, ili tako da jednostavno snimi fotografiju i odmah je pretvori u sticker.

Sticker creator alat korisnicima omogućuje biranje:

  • Oblika stickera: Fotografija se može pomicati, zakretati ili zumirati na određeno mjesto ili detalj koji će postati glavna tema stickera. Za uklanjanje pozadine fotografije može se koristiti “čarobni štapić”.
  • Ukrasnih detalja stickera: Nakon odabira oblika, stickere se može ukrasiti crtežima, tekstom, drugim stickerima ili emotikonima.

Korisnici će, kao autori svojih sticker paketa, moći odlučiti i hoće li dozvoliti upotrebu svojih stickera ostalim korisnicima Vibera – svaki sticker paket može biti označen kao javno dostupan ili privatan. Sticker pakete koji krše pravila Vibera bit će moguće i prijaviti.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675