| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Veritasov Enterprise Data Services Platform pruža podršku za VMware u hibridnim IT okruženjima - CroPC.net

Veritasov Enterprise Data Services Platform pruža podršku za VMware u hibridnim IT okruženjima

Veritas je nedavno objavio Enterprise Data Services Platform, objedinjeni skup tehnologija čiji je zadatak samu kompleksnost podataka i upravljanja infrastrukturom učiniti apstraktnom za IT odjele u velikim tvrtkama kako bi im se pojednostavilo upravljanje sustavom

Veritas je nedavno objavio Enterprise Data Services Platform, objedinjeni skup tehnologija čiji je zadatak samu kompleksnost podataka i upravljanja infrastrukturom učiniti apstraktnom za IT odjele u velikim tvrtkama kako bi im se pojednostavilo upravljanje sustavom

Veritas Technologies objavljuje dostupnost svoje platforme Enterprise Data Service Platform za okruženja u VMwareu koja se nalaze u samim tvrtkama ili u nekom od većih oblaka, uključujući Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure i Google Cloud

Veritasova integrirana rješenja omogućavaju korisnicima VMwarea da upravljaju dostupnošću svojih ključnih servisa na aplikacijskoj razini, da se oslone na fleksibilnu zaštitu podataka te da dobiju bolji uvid u optimizaciju i upravljanje cjelokupnim hibridnim okruženjem iz jedinstvenog sučelja.

Veritas je nedavno objavio Enterprise Data Services Platform, objedinjeni skup tehnologija čiji je zadatak samu kompleksnost podataka i upravljanja infrastrukturom učiniti apstraktnom za IT odjele u velikim tvrtkama kako bi im se pojednostavilo upravljanje sustavom. Ova platforma korisnicima omogućava dosad neviđenu dostupnost aplikacija i podataka, zaštitu i uvide u sustav, što im, pak, omogućuje da lakše nadziru rast količine podataka, oporavljaju sustav od napada ucjenjivačkim softverom (ransomwareom), odnosno da se fokusiraju na operativnu učinkovitost i dokažu usklađenost svih sustava koji se nalaze u tvrtki i u oblaku sa svim relevantnim propisima.

Ova platforma izgrađena je oko NetBackupa kao osnove te uključuje provjerene tehnologije poput Veritas InfoScalea i APTARE IT Analyticsa, što korisnicima omogućava da imaju pristup svojim podacima koje trebaju kad god ih trebaju. Također su uključene napredne analitičke funkcionalnosti te čvrsta zaštita i rješenje za povrat podataka.

Kada korisnici primijene ova rješenja u svojim VMware okruženjima, mogu:

  1. Proširiti mogućnosti upravljanja dostupnošću sustava na aplikacijsku razinu u svim primjenama u oblaku. Moderno poslovanje zahtijeva najvišu razinu dostupnosti aplikacija, fleksibilnosti i performansi – što nije jednostavan zadatak u heterogenim, hibridnim okruženjima koja kombiniraju više oblaka. Da bi se postigao uspjeh, potrebno je znati kako u potpunosti iskoristiti hibridnu infrastrukturu organizacije s ciljem ostvarivanja tih obećanja, te to treba učiniti na jednostavan, skalabilan način koji je otporan na moguće probleme. Veritasov InfoScale nadopunjuje VMware infrastukturu proširujući mogućnosti upravljanja dostupnošću na aplikacijsku razinu. Ne samo što se ovime podiže razina dostupnosti, već se omogućavaju i migracija i prenosivost aplikacija između višestrukih okruženja, bila ona u oblaku ili drugdje.
  1. Istovremeno dobiti analitički i operativni uvid u virtualne strojeve (VM) i okruženja u oblaku iz jedinstvenog sučelja. Veritas kroz rješenje APTARE omogućava uvid u podatke koji se nalaze u tvrtki, na hibridnim sustavima ili u višestrukim sustavima pohrane u oblaku. Tvrtke moraju učinkovito nadzirati sve aspekte ovih okruženja. Jedinstveno sučelje koje se proteže kroz sve podatkovne centre u tvrtki i u oblaku omogućava im da vizualiziraju svoje računalne resurse, resurse za pohranu pa čak i sigurnosne kopije. Integracija s VMware vRealize Automationom i vRealize Orchestrationom pojednostavljuje način na koji korisnici mogu implementirati zaštitu podataka te ujedno povećava vrijednost cjelokupnog rješenja. Ovaj sustav pojednostavljuje upravljanje svim analitičkim uvidima kako bi ponudio najvišu razinu performansi i optimizacije troškova za sustave koji se nalaze na poslužiteljima u tvrtki, u AWS oblaku ili u punokrvnim AWS okruženjima.
  1. Optimizirati i djelomični i puni povrat podataka neovisno o tome gdje se u oblaku nalazi sigurnosna kopija. Neovisno o tome nalaze li se podaci na poslužiteljima u tvrtki ili u oblaku, nužno ih je zaštititi i imati osigurane mogućnosti njihova povrata. U hibridnim IT okruženjima koja su pritom i vrlo velika potrebno je na jednostavan način ostvariti ove ciljeve dok se istovremeno tvrtka mora pridržavati visokih očekivanih razina dostupnosti aplikacija. NetBackup podržava više od 500 raznih računalnih opterećenja te pristup do više od 150 sustava za pohranu podataka – od kojih se 60 odnosi na razne sustave pohrane u oblaku. U sklopu najnovije verzije, korisnici sada mogu jednostavno djelomično vratiti podatke spajanjem na virtualnu sliku diska (VMDK) te time smanjiti vremena potrebna za povrat podataka ili se, pak, mogu odlučiti za automatizaciju i orkestraciju cjelokupnog procesa povrata podataka, pružajući tako višu razinu otpornosti poslovnog sustava na poteškoće te bezbrižne migracije u oblak.
Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675