| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Zagrebačka banka poduzela dodatne mjere za sprečavanje širenja virusa Covid- 19 - CroPC.net

Zagrebačka banka poduzela dodatne mjere za sprečavanje širenja virusa Covid- 19

Zagrebačka banka aktivno radi na tome da osigura funkcioniranje svih bankarskih usluga putem digitalnih kanala

U skladu s razvojem situacije i mjerama koje su donijela nadležna tijela, banka je poduzela dodatne mjere kako bi zaštitila svoje klijente, istovremeno im neometano pružajući bankarske usluge

Listu poslovnica s njihovim radnim vremenima možete pronaći na stranicama banke: https://www.zaba.hr/home/o-nama/obavijest-o-privremenim-radnim-vremenima-poslovnica

U skladu s mjerama opreza koje poduzimamo, klijente molimo da poštuju preporučenu udaljenost između bankara i klijenta te između klijenata međusobno.

Zagrebačka banka aktivno radi na tome da osigura funkcioniranje svih bankarskih usluga putem digitalnih kanala. Klijenti mogu dobiti sve relevantne podatke o proizvodima i uslugama te obaviti sve glavne bankarske usluge na jednostavan, brz i siguran način putem naših digitalnih kanala: m-zabe, e-zabe, e- poslovnice te 24 satne zone (uplatno-isplatni bankomati, dnevno-noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga).  

Kao preventivnu mjeru, Zagrebačka banka također je sve poslovnice, centre te ostala radna mjesta opskrbila setovima za zaštitu koji sadrže maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675