| | | |

powered_by_lenovo_2020 Veritas Technologies proglašen liderom u području izrade sigurnosnih kopija i povrata podataka - CroPC.net

Veritas Technologies proglašen liderom u području izrade sigurnosnih kopija i povrata podataka

Evaluacijski kriteriji Gartnera uključuju uvjete kao što su cjelokupnost vizije i sposobnost njezine realizacije

Tvrtka Veritas Technologies objavila je da je ponovno pozicionirana kao lider u Gartnerovom Magičnom kvadrantu u području rješenja za stvaranje sigurnosnih kopija i povrat podataka u podatkovnim centrima tvrtki, ovo je 14. godina zaredom kako je Veritas u ovom izvještaju prepoznat kao lider

Evaluacijski kriteriji Gartnera uključuju uvjete kao što su cjelokupnost vizije i sposobnost njezine realizacije. Kako na tržištu rješenja za izradu sigurnosnih kopija i povrat podataka djeluju stotine tvrtki, ovaj Gartnerov izvještaj „pruža analizu sposobnosti realizacije vizije vodećih proizvođača rješenja za backup i povrat podataka“.

Najvažnije inovacije koje NetBackup izdvajaju od konkurencije su:

  • Skalabilna zaštita podataka: dokazana sposobnost skaliranja u najzahtjevnijim okruženjima, pri čemu nekoliko velikih korisnika upravlja petabajtima podataka i s više od tisuću klijenata u jednom okruženju. Skalabilna zaštita podataka organizacijama svih vrsta daje povjerenje u mogućnost povrata podataka u velikim okruženjima u slučaju napada ucjenjivačkim softverom, gubitka podataka ili drugih prijetnji koje se mogu dogoditi u modernim poslovnim okruženjima.
  • Automatizirana integracija s više sustava u oblaku: sustav podržava širok raspon operacijskih sustava, hipervizora i relacijskih baza podataka, čime tvrtkama nudi objedinjeno rješenje za zaštitu podataka neovisno o tome u kojoj se fazi prelaska na oblak trenutačno nalaze.
  • Širok raspon opcija za pohranu podataka: rješenje se integrira sa širokim rasponom sustava za pohranu podataka, objektnom pohranom, sustavima javnog oblaka i uređajima za pohranu podataka na traku, što osigurava jednostavnu i neprimjetnu integraciju u razna heterogena okruženja.

Prema Gartneru, „lideri imaju najvišu razinu kombiniranih sposobnosti da izvrše ono što obećava njihova cjelokupna vizija. Radi se o tvrtkama koje imaju sveobuhvatnu i skalabilnu ponudu proizvoda u svom portfelju. Ove tvrtke imaju dokazanu prisutnost na tržištu i financijski su uspješne. U segmentu vizije, ove tvrtke prepoznate su kao lideri u industriji u pogledu načina razmišljanja te imaju vrlo jasno izražene planove za daljnji razvoj proizvoda za povrat podataka, što pojednostavljuje jednostavnost implementacije i administracije te povećava skalabilnost proizvoda i širinu mogućnosti njegove primjene“.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675