| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canonovi tiskarski proizvodi osvojili međunarodno priznate nagrade iF Design Awards za svoj dizajn - CroPC.net

Canonovi tiskarski proizvodi osvojili međunarodno priznate nagrade iF Design Awards za svoj dizajn

Tintni pisači velikog formata imagePROGRAF

Devet proizvoda tvrtke Canon Inc. ovjenčano je prestižnom nagradom 2019 iF Design Award za svoj dizajn, koju dodjeljuje iF International Forum Design GmbH

Ova je godina 25. zaredom u kojoj Canon osvaja nagrade iF Design Award. Oduševljen ovim priznanjem izvrsnosti svog dizajna, Canon će nastaviti nuditi proizvode koji spajaju najviše razine performansi i dizajna.

Među nagrađenim proizvodima ove godine se pored proizvoda namijenjenih krajnjim potrošačima nalaze se i profesionalni UV tintni tiskarski strojevi za naljepnice Océ LabelStream 4000, tintni pisači velikog formata imagePROGRAF PRO-6000, PRO-4000 i PRO-2000 te serija crno-bijelih produkcijskih tiskarskih strojeva za tisak na pojedinačne listove Océ VarioPrint 6000 TITAN.

Nagrada iF Design Award utemeljena je 1953. i međunarodno je priznata kao jedna od najprestižnijih nagrada u području dizajna. Svake se godine biraju izvanredni primjerci industrijskog dizajna iz cijelog svijeta. Ove je godine, žiri koji čine međunarodni aktivni stručnjaci iz područja dizajna, birao između više od 6400 prijavljenih proizvoda iz 50 država i regija, i to u sedam kategorija: proizvod, pakiranje, komunikacija, unutrašnja arhitektura, profesionalni koncept, dizajn/UX usluge i arhitektura.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675