| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Objavljen uži izbor fotografa za Profesionalno natjecanje na Sony World Photography Awards 2019 - CroPC.net

Objavljen uži izbor fotografa za Profesionalno natjecanje na Sony World Photography Awards 2019

Ovo natjecanje fotografima nudi izuzetnu priliku da pokažu svoju umjetnost Svjetskoj publici,

Prikazujući izuzetne serije najboljih umjetnika širom svijeta u području fotografije, Svjetska organizacija za fotografiju objavila je uži izbor kandidata za Profesionalno natjecanje na Sony World Photography Awards 2019. godine

Ovo natjecanje fotografima nudi izuzetnu priliku da pokažu svoju umjetnost Svjetskoj publici, imajući u vidu prethodne pobjednike kojima je ovo natjecanje donijelo brojne benefite u karijeri, kao što su prikazivanje fotografija u galerijama, izložbe i izdavački poslovi. Uži izbor za 2019. godinu predstavlja živahno i raznoliko shvaćanje fotografije danas.

Posebno odabrani članovi Svjetski priznatog žirija iz akademskog svijeta, muzeja, izdavačkih kuća, medija i s festivala, izabrali su vrhunske serije fotografija u deset različitih kategorija. Uži izbor radova za Profesionalno natjecanje sadrži serije od pet do deset izuzetnih fotografija, koje su često preuzete iz većih serija radova. Svaka serija pokazuje umjetničku snagu i stručnost u upotrebi fotografskih tehnika, uređivanju i vizualnom pripovijedaniju, pružajući publici zadivljujuće priče o humanosti i suvremenom svijetu.

Sve fotografije koje su u užem izboru kao i pobjedničke bit će izložene u galerijskom prostoru Somerset House u Londonu u okviru izložbe Sony World Photography Awards 2019. Ova izložba obuhvatit će i posebnu sekciju s odabranim radovima dobitnika Nagrade za izuzetan doprinos fotografiji iz 2019. godine, uglednog umjetnika Nadava Kandera. Izložba će trajati od 18. travnja do 6. svibnja 2019. godine, pre globalne izložbe u drugim zemljama kao što su Japan, Njemačka i Italija. Karte za izložbu u Londonu dostupne su na: www.worldphoto.org/sony-world-photography-awards-exhibition.

Sveukupni pobjednici natjecanja bit će objavljeni na svečanosti u Londonu 17. travnja. Fotograf godine, Fotograf godine Otvorenog natjecanja, Fotograf godine u Natjecanju za mlade, pobjednici Profesionalnog natjecanja i deset kandidata koji su ušli u uži izbor Studentskog natjecanja prisustvovat će dodjeli nagrada u Londonu. Pobjednici će također dobiti najnoviju digitalnu opremu tvrtke Sony za snimanje i naći će se u Knjizi nagrada za 2019. godinu.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675