| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Na sajmu CES 2019 Panasonic pokazuje kako će izgledati vaš pametni dom, pametni automobil i pametni grad  - CroPC.net

Na sajmu CES 2019 Panasonic pokazuje kako će izgledati vaš pametni dom, pametni automobil i pametni grad

Panasonic će ponuditi novo iskustvo s tehnologijama koje razumiju i unaprjeđuju svačiji život

Panasonic Corporation na sajmu CES u Las Vegasu demonstrira svoje ideje za inteligentno integriranje fizičkih proizvoda s novim digitalnim platformama koje pogone tehnologije ljudskog uvida

Štand je podijeljen u četiri zone – Povezana mobilnost, Inteligentni stambeni prostori, Dubinska iskustva i Tehnologije ljudskog uvida – kako bi se naglasio način na koji Panasonicove vlasničke tehnologije spajaju fizički i digitalni svijet, odnosno stvarni i virtualni svijet radi stvaranja boljih iskustava za korisnike.

Inovativne tehnologije koje podržavaju širok raspon mobilnosti i mobilnih usluga, uključujući konceptualni model “SPACe_C” (Sharing Panasonic Autonomous Connected e-Mobility) koji se sastoji od temeljnog pogonskog sustava na kojem se nalazi odvojiva kabina. Panasonic promiče ekološki osviješten, siguran i udoban stil života, podržavajući mobilnost ljudi i stvari te predlažući nove načine iskorištavanja mobilnosti.

U suradnji s tvrtkom Kent International Inc. Panasonic će u SAD-u u fiskalnoj godini koja će završiti u ožujku 2020. početi prodavati bicikle s električnom potporom. Izložena su tri modela posebno razvijena za američko tržište koja koriste jedinicu za električnu potporu bicikala razvijenu od strane odjela Panasonic Cycle Technology.

Panasonic predstavlja sigurnosni sustav koji može znatno smanjiti troškove prepoznavanja i uklanjanja ranjivosti. On je spoj otkrivanja računalnih napada uz pomoć umjetne inteligencije razvijenog posebno za primjene kod automobila, a koji može rano otkriti računalne napade koji postaju sve profinjeniji, i SIEM-a koji analizira logove i čini prijetnje vidljivima.

Panasonic će predstaviti korisnička iskustva koja stavljaju čovjeka na prvo mjesto i optimalna su za razna razdoblja života. Ova prezentacija i konceptualni video predstavljaju koncept Panasonic β i kulturu iza njega, koji nastoji učiniti inovacije dostupnim masama i unaprijediti život kako prikazuju relevantni primjeri upotrebe. Kao primjere iz života Panasonic predstavlja JELO, integriranu univerzalnu platformu za proces dizajna korisničkih sučelja/korisničkih iskustava, i integriranu lifestyle platformu HomeX. Kao način interakcije s posjetiteljima Panasonic organizira i okrugle stolove (nekoliko rasprava dnevno). 

Panasonic predstavlja prototip svog SLR fotoaparata punog kadra bez zrcala “LUMIX S Series” bez zrcala koji se temelji na SLR standardu “L Mount” razvijen od strane tvrtke Leica Camera AG, zajedno s primjerima fotografija napravljenih tim prototipom. Uz fotografije velikih dimenzija prikazane na zidu, slike će se prikazivati i na 4K OLED televizoru (serija TX-65/55GZ2000) koji se također premijerno predstavlja. Kroz demonstraciju nove funkcije “HLG (Hybrid Log Gamma) Photo” kojom se ostvaruju vrhunski fotografski uratci uz izvrstan kontrast između svijetlog i tamnog i bogatu gradaciju boja, Panasonic nudi nove načine uživanja u fotografiji.

Panasonic će ponuditi novo iskustvo s tehnologijama koje razumiju i unaprjeđuju svačiji život. Pomoću slika s fotoaparata, tehnologije obrade slika i umjetne inteligencije ovo rješenje koristi informacije o izgledu ili vitalnim znacima (broj otkucaja srca) da bi prepoznalo lica i procijenilo dob i spol. Demonstrator će pomoći posjetiteljima isprobati tu tehnologiju i razumjeti kako može pomoći ljudima u domu, na radnom mjestu ili u javnom prostoru.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675