| | | |

Otvorene prijave za Sony World Photography Awards 2019 s novim kategorijama

Pin It

Fotografi se mogu do 30. studenog 2018. prijaviti za sudjelovanje u Studentskom natjecanju, do 4. siječnja 2019. za Otvoreno natjecanje i Natjecanje za mlade, a za Profesionalno natjecanje do 11. siječnja 2019Fotografi se mogu do 30. studenog 2018. prijaviti za sudjelovanje u Studentskom natjecanju, do 4. siječnja 2019. za Otvoreno natjecanje i Natjecanje za mlade, a za Profesionalno natjecanje do 11. siječnja 2019

Svjetska organizacija za fotografiju otvorila je dvanaesto izdanje Sony World Photography Awards, najraznovrsnijeg fotografskog natjecanja na svijetu, kako bi proslavili poziciju vodećeg globalnog fotografskog natjecanja u kontinuitetu, organizatori su proglasili pobjednike Sony stipendije, koje su odabrali prošlogodišnji dobitnici nagrade i najavili tri nove kategorije za 2019. godinu

Kreirano od strane Svjetske organizacije za fotografiju, natjecanje Sony World Photography Awards je autoritativan glas industrije. Slaveći najbolje suvremene fotografije protekle godine, Sony World Photography Awards natjecanje fotografima iz cijelog svijeta pruža vidljivost i priliku da prezentiraju svoj rad na godišnjoj razini. Tvrtka Sony podržava natjecanje kako bi pomogla kontinuiranom razvoju fotografske kulture širom svijeta i stvorila globalnu platformu za današnje talente. Prijave za natjecanje su besplatne na stranici www.worldphoto.org.

Fotografi iz cijelog svijeta mogu se prijaviti za jedno od četiri natjecanja na Sony World Photography Awards 2019:

  • Profesionalno natjecanje, obuhvaća izvanredne radove koji se sastoje od 5-10 fotografija u deset kategorija;
  • Otvoreno natjecanje, nagrađuje najbolje svjetske pojedinačne fotografije u okviru deset kategorija;
  • Natjecanje za mlade, nagrađuje talentiranog pojedinca, od 12 do 19 godina;
  • Studentsko natjecanje, rezervirano je za studente fotografije širom svijeta;
  • Program Nacionalnih nagrada, namijenjen lokalnim fotografskim talentima.

Natjecanje Sony World Photography Awards u 2019. godini obilježit će uvođenje dvije nove izazovne kategorije u okviru Profesionalnog natjecanja:

  • Sažetak, kategorija koja će testirati sposobnosti fotografa da sastave rad na specifičnu temu. Uvodna tema ove kategorije bit će „identitet”;
  • Dokumentarac, kategorija radova koji oslikavaju činjenice o odabranim temama i tako pružaju uvid u suvremena pitanja i vijesti.

Nove kategorije su odabrane s nadom da će natjecanje nastaviti privlačiti raznolik opseg suvremenih fotografa.

Fotografi se mogu do 30. studenog 2018. prijaviti za sudjelovanje u Studentskom natjecanju, do 4. siječnja 2019. za Otvoreno natjecanje i Natjecanje za mlade, a za Profesionalno natjecanje do 11. siječnja 2019. Cjelokupni opisi natjecanja i kategorija mogu se pronaći na stranici www.worldphoto.org/swpa.

Pobjednici svih kategorija Profesionalnog, Otvorenog, Natjecanja za mlade i Studentskog natjecanja dobiti će Sony digitalnu opremu za snimanje. Dodatno, novčana nagrada u vrijednosti od 25.000 američkih dolara će biti uručena Fotografu godine, a nagrada od 5.000 američkih dolara će biti dodijeljena pobjedniku Otvorene kategorije. Radovi svih pobjednika, ali i fotografa koji su ušli u uži izbor bit će izloženi na godišnjoj Sony World Photography Awards izložbi u Londonu, a zatim će biti predstavljeni i međunarodnoj javnosti. Pobjedničke fotografije će također biti objavljene u godišnjoj knjizi Sony World Photography Awards natjecanja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675