A1
Featured

Combis unaprijedio i objedinio ekspertizu u području IT sigurnosti

Combis unaprijedio i objedinio ekspertizu u području IT sigurnosti
Combis unaprijedio i objedinio ekspertizu u području IT sigurnosti

Sistem integrator Combis objedinio je područje IT sigurnosti i tako stvorio diferencijaciju rješenja i usluga te omogućio nastavak razvoja vrhunske ekspertize

I prije objedinjavanja stručnjaka za sigurnost u jedan tim, u Combisu je postojalo mnogo kompetencija iz sigurnosnog portfelja, no one su bile podijeljene po pojedinim segmentima IT-a. Ovim smo potezom postigli sinergijski efekt te konsolidirali portfelj, izjavio je Juraj Markotić, direktor sektora IP komunikacija.

"Objedinjavanjem sigurnosnog portfelja Combis nastavlja razvijati sigurnosna rješenja za korisnike, ali i unapređuje specifične usluge za korisnike - integrirane sigurnosne procjene utvrđivanja razine IT sigurnosti, upravljanje incidentnim situacijama u vidu saniranja i suzbijanja štete, a u najavi su i neke nove savjetodavne usluge", dodaje Markotić, direktor sektora IP komunikacija.

Također, Combis želi biti prepoznat kao kompanija koja ima stručnjake visokih kompetencija, a koji nisu zavisni o različitim IT proizvođačima iz sigurnosnog miljea. Tako je nedavno ostvaren vrlo cijenjen certifikat u sigurnosnom miljeu, koji potvrđuje visoke kompetencije i diferencira Combis na tržištu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.