Huawei

Mireo Fleet

Nadzor i upravljanje voznim parkom
Tvrtka Mireo, za razvoj navigacijskih i telematičkih tehnologija, danas je u Zagrebu predstavila najnoviju inačicu sustava Mireo Fleet - Nadzor i upravljanje voznim parkom
Tvrtka Mireo, za razvoj navigacijskih i telematičkih tehnologija, danas je u Zagrebu predstavila najnoviju inačicu sustava Mireo Fleet - Nadzor i upravljanje voznim parkom
MireoFleet je prvi hrvatski integrirani sustav upravljanja voznim parkom i računalnog planiranja ruta distribucije

Novi sustav Mireo Fleet uključuje najbrži komercijalni algoritam za rutiranje svijetu koji je u potpunosti integriran sa sustavom za upravljanje voznim parkom. Uz izvanserijsku preciznost i pouzdanost rada, MireoFleet korisnicima omogućuje svakodnevno planiranje ruta dostave, povećava efikasnost distribucije i smanjuje troškove dostave za više od 20 posto, uzimajući u obzir sve specifičnosti poslovanja korisnika. Investicija u dio sustava za računalno određivanje ruta distribucije je veća od 3.000.000 kuna.

"U Mireu više od 12 godina sustavno razvijamo navigacijske sustave i sustave upravljanja voznim parkom te tržištu nudimo rješenja koja na jednostavan i pouzdan način olakšavaju svakodnevni rad naših korisnika. Ali prije svega, Mireova rješenja su alati koji značajno povećavaju efikasnost korištenja voznog parka. U praksi to znači da je uz zadržavanje opsega isporuka ili intervencija na terenu moguće bitno smanjiti korištenje vozila i radnih sati ljudi na terenu." izjavio je Leonardo Siladić, predsjednik Uprave tvrtke Mireo d.d.

Tvrtka Mireo d.d. specijalizirana je za razvoj navigacijskih i telematičkih tehnologija (GIS-sustavi). Od svojih početaka 2001. godine ulaže u izradu inovativnih rješenja zasnovanih na vlastitim tehnologijama te testiranih i potvrđenih u komercijalnim aplikacijama. Zahvaljujući tehnološki superiornim rješenjima, u kojima je naročita pažnja posvećena potrebama korisnika, Mireo svoj navigacijski softver uspješno prodaje u više od 70 zemalja i na svim kontinentima, a na tim tržištima ostvaruje preko 80% prihoda. Posebne uspjehe Mireo bilježi na tržištima zemalja u razvoju među kojima se ističe Indija, u kojoj Mireo s indijskim partnerom ima najveći tržišni udjel, zatim Europa, Srednji istok i Turska.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.