Huawei
Featured

U sklopu novog projekta HT-a za mlade osvojite ulaznice za festivale u Hrvatskoj i diljem Europe

Za vrhunsko glazbeno-scensko iskustvo biti će zaduženi mladi umjetnici Elena Mikac, Fran Vasilić, Miach i Porto Morto
Za vrhunsko glazbeno-scensko iskustvo biti će zaduženi mladi umjetnici Elena Mikac, Fran Vasilić, Miach i Porto Morto
Za vrhunsko glazbeno-scensko iskustvo biti će zaduženi mladi umjetnici Elena Mikac, Fran Vasilić, Miach i Porto Morto

U sklopu projekta „Ovog ljeta samo opušteno” mladi će imati priliku osvojiti ulaznice za domaće i  međunarodne festivale, predložiti najbolji provod ovog ljeta u svom mjestu, osvojiti novi iPhone 14 Pro Max te unaprijediti svoje znanje o stvaranju sadržaja za društvene mreže kroz „Social Lab“ s poznatim mladim influencerom Jankom Janićem

Hrvatski Telekom dovodi i jedinstveni, glazbeno-scenski pop-up event na jezero Bundek, Electronic Beats, koji će se održati 24. lipnja. Njihov jedini zadatak biti će odličan provod koji trebaju zabilježiti u obliku videa, objaviti na društvenim mrežama i označiti Hrvatski Telekom i influencera Janka Janića uz #SocialLab. Autor najoriginalnijeg videa osvojit će novi mobilni uređaj iPhone 14 Pro Max s kojim će sretni dobitnik ili dobitnica moći snimati još kvalitetniji sadržaj.

Za vrhunsko glazbeno-scensko iskustvo biti će zaduženi mladi umjetnici Elena Mikac, Fran Vasilić, Miach i Porto Morto.

Elena Mikac mlada je DJ-ica nove generacije koja je na scenu stupila 2020. godine i osvojila je nagradu za najboljeg mladog selektora godine. Elena je nastupila na partyju zatvaranja Ultra Europe Resistance.

Fran Vasilić na scenu se probio zahvaljujući viralnim TikTok videima, a njegov prvi album „Retrovizor” postigao je sjajne rezultate na Apple-ovoj listi top 100 alternativnih albuma, a trenutno premašuje 6 milijuna streamova na Spotifyju.

Miach je još jedna sjajna mlada umjetnica koja se na sceni pojavila 2021. godine s R&B singlom „23 32". U rujnu 2022. godine, u suradnji s jednim od najpopularniji hrvatskih trap glazbenika Hiljsonom Mandela objavila je singl UFO koji se vrlo brzo popeo na vrh glazbenih ljestvica.

Grupa Porto Morto na sceni je nešto duže te tako već deset godina oduševljavaju svoju publiku, a njihov treći album „Portopop” bio je jedan od najboljih regionalnih albuma u 2021. godini. Za navedeni album, grupa je osvojila i Porina za najbolji alternativni album.

„Hrvatski Telekom omogućuje mladima i osvajanje ulaznica za festival „Beat na moru” koji će održati od 24. do 26. kolovoza na Krku, te upoznavanje jednog od najpoznatijih hrvatskih trap umjetnika - Hiljsona Mandelu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.