Kompare
Featured

APC ima najmanji i najlakši jednofazni 3kW i 5kW UPS uređaj na tržištu

Kompaktan dizajn uređaja APC Smart-UPS Ultra, rezultirao je tehnologijom koja pruža više energije, a zauzima manje prostora
Kompaktan dizajn uređaja APC Smart-UPS Ultra, rezultirao je tehnologijom koja pruža više energije, a zauzima manje prostora
Kompaktan dizajn uređaja APC Smart-UPS Ultra, rezultirao je tehnologijom koja pruža više energije, a zauzima manje prostora

Schneider Electric je predstavio novu seriju pametnih uređaja za zaštitu napajanja: APC Smart-UPS Ultra. Riječ je o prvom jednofaznom tri i pet kilovatnom uređaju, minimalnih dimenzija, koji služi za neprekidno napajanje energijom

Fleksibilan je i inteligentan, projektiran tako da pruža više snage i zauzima manje prostora pa IT profesionalcima i tvrtkama dobavljačima tehnoloških rješenja omogućuje adresiranje brojnih izazova pri instalaciji infrastrukture i drugih rješenja za distribuirano računalstvo na rubu telekomunikacijskih mreža.

Globalno tržište računalnih rješenja za rubne dijelove telekomunikacijskih mreža bilježi rast od čak 12,5% godišnje pa se procjenjuje da će vrijediti više od 250,6 milijardi dolara tijekom 2024. godine, tvrdi se u istraživanju koje je provela analitička kuća IDC. Sve snažnije širenje digitalnih tehnologija i pametnih aplikacija povećava potražnju za računalnom snagom, kapacitetima mreže i resursima za pohranu podataka koji su smješteni u blizini, kako bi tvrtkama omogućili lakšu izvedbu važnih poslovnih procesa koji ovise o mrežnom pristupu cloud uslugama. Međutim, konfiguracija, instalacija, održavanje i podrška IT infrastrukture razmještene na više zemljopisno raštrkanih lokacija, ima svoje, posebne izazove.

Schneider Electricov uređaj APC Smart-UPS Ultra, najmanji je i najnapredniji jednofazni UPS uređaj. Može se doslovno svugdje instalirati te na taj način smanjiti ukupan trošak vlasništva ((TCO), na način da ne povisi troškove zaštite napajanja.

Kompaktan dizajn uređaja APC Smart-UPS Ultra, rezultirao je tehnologijom koja pruža više energije, a zauzima manje prostora. Riječ je o uređaju koji omogućuje veću prilagodljivost pri instalaciji, a zadovoljava sve današnje pa i buduće potrebe. APC Smart-UPS Ultra je za 50% manji i lakši od usporedivih uređaja koji se danas mogu naći na tržištu. Ima više načina montaže, u ormaru, u ladici, na zidu, pa čak i na stropu, što znači da ga se može postaviti tako da ostavi više prostora za IT tehnologije.

Litij-jonske baterije traju više od deset godina pa ih ne treba zamjenjivati.

Učinkovito upravljanje energijom iznimno je važno u radu svakog IT okružja, no redovito i učinkovito održavanje opreme za zaštitu napajanja, kao što su UPS uređaji, posebno ako ih se mora održavati na više zemljopisno udaljenih lokacija, podiže operativne troškove.

Litij-jonske baterije uređaja APC Smart-UPS Ultra imaju tri puta duži rok trajanja od tradicionalnih akumulatora u tradicionalnim UPS uređajima. U biti, litij-jonske baterije će trajati i duže nego što je to potrebno, pa ih neće trebati mijenjati ako uređaj radi u normalnim uvjetima. To, tijekom životnog ciklusa UPS uređaja, eliminira potrebu za zamjenom baterija, održavanjem usluge i dodatnim angažiranjem radne snage, što sve može biti skupo. APC Smart-UPS Ultra traje najmanje deset godina i dolazi s jamstvom od pet godina.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.