Njuškalo

Počeo ovogodišnji Huawei Next Design Awards

Ovogodišnje natjecanje podijeljeno je u 7 različitih kategorija: Teme za telefon, Naličja sata, Gradovi u cvatu, Teme za sklopive zaslone, Uživaj u trenutku, Izvorni IP i Pozadine
Ovogodišnje natjecanje podijeljeno je u 7 različitih kategorija: Teme za telefon, Naličja sata, Gradovi u cvatu, Teme za sklopive zaslone, Uživaj u trenutku, Izvorni IP i Pozadine
Ovogodišnje natjecanje podijeljeno je u 7 različitih kategorija: Teme za telefon, Naličja sata, Gradovi u cvatu, Teme za sklopive zaslone, Uživaj u trenutku, Izvorni IP i Pozadine

Huawei Next Design Awards službeno je započeo 31. svibnja te će još jednom angažirati zajednicu umjetnika i dizajnera kako bi izrazili svoju kreativnost

Domaćin ovogodišnjeg natjecanja su Huawei Teme, pod porukom "Neka tvoja inspiracija teče". Događaj će poslužiti kao prilika nadarenim dizajnerima, omogućujući im da podijele svoj talent s velikom globalnom bazom korisnika.

Od svog osnutka, Huawei Next Design Awards neprestano privlači najbolje i najsjajnije dizajnere zahvaljujući globalnom dosegu i odvažnoj viziji. U 2020. je natjecanje prikupilo više od 41.000 prijava iz 90 zemalja i regija, a preko 100 nagrađenih dizajnera certificirano je od strane Huawei Tema. Prestiž dobiven pobjedom na natječaju rezultirao je značajnim komercijalnim uspjehom za brojne dizajnere.

Ovogodišnje natjecanje podijeljeno je u 7 različitih kategorija: Teme za telefon, Naličja sata, Gradovi u cvatu, Teme za sklopive zaslone, Uživaj u trenutku, Izvorni IP i Pozadine, a sudionici mogu prijaviti radove za one kategorije za koje su zainteresirani. Kategorija Teme za telefon usredotočena je na dizajn elemenata sučelja mobilnih telefona, poput zaključanih zaslona, početnih zaslona i ikona. Kategorija Naličja sata počinje 2. lipnja, a bavi se dizajnom naličja na satovima i narukvica, s posebnim naglaskom na kreativne i personalizirane dizajne. Kako raste popularnost nosive tehnologije, tako raste i zajednica dizajnera naličja za satove. Zato se svi mogu izraziti nevjerojatnim umjetničkim djelima koja se nalaze u aplikaciji Huawei Teme. Ili pak mogu stvoriti i početi unovčavati svoju vještinu pomoću Huaweija.

Uživajte u trenutku je međuindustrijska kategorija natjecanja koju su pokrenuli Huawei i Pizza Hut, a koja potiče dizajnere da slobodno istražuju kreativne hirove, predlažući maštovito pakiranje obroka.

Ovogodišnji žiri čini 10 sudaca, a u njemu su neka od najeminentnijih imena u umjetnosti i dizajnu, uključujući Song Xiewei - dekana Škole za dizajn pri Središnjoj akademiji likovnih umjetnosti, međunarodnog člana AGI-ja i člana Udruženja kineskih umjetnika; Thomas Paulen - izvršni direktor VanBerla, poznate nizozemske dizajnerske agencije, čiji su projekti usredotočeni na korisnike, brandove i tehnologiju; Ren Renwick - izvršni direktor Udruženja ilustratora, koji je radio na različitim kreativnim prostorima poput TV-a, suvremene umjetnosti i još mnogo toga; te Takashi Akiyama - međunarodni ilustrator i umjetnik koji je najpoznatiji po snažnom spoju energije, humora i društvenih komentara.

Tim gostujućih svjetskih umjetnika, uključujući Andreya Kasaya iz Rusije, koji je postigao priznanje naseljavajući mistične svjetove popularnim kreacijama i crtićima; Minji Moon, poznati ilustrator i umjetnik iz Južne Koreje, i Tango, poznati kineski crtač i ilustrator, također će natjecateljima pružiti svoju stručnost, dajući im svježu perspektivu.

Na ovogodišnjem natjecanju dodijelit će se 200.000 dolara nagrada. Osvajaču glavne nagrade bit će dodijeljeno ukupno 20.000 dolara, uključujući 10.000 dolara u gotovini, 10.000 američkih dolara potpore, pametni telefon Huawei Mate 40 i najnoviji Huawei pametni sat.

Pobjednici su također određeni kao dizajneri certificirani za Huawei Teme, te ispunjavaju uvjete za objavljivanje radova i zaradu na Huawei Temama. Huawei Teme dostupne su u više od 170 zemalja i regija, a koristi ih globalna baza korisnika od 600 milijuna, s nevjerojatnih 120 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. Huawei Teme pomogle su izgraditi živahnu zajednicu od preko 6.000 stvaratelja, od kojih stotine svojim radom godišnje zarađuju više od milijun kuna.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.