| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei nastavlja podržavati partnere i developere HMS-a u Europi - CroPC.net

Huawei nastavlja podržavati partnere i developere HMS-a u Europi

Nagrada za najpopularniju aplikaciju prema broju glasova i preuzimanja otišla je talijanskoj tvrtki Peaklens, a počasnu nagradu dobilo je još 12 aplikacija iz Europe, uključujući Virtual Assistant DataBot: Artificial Intelligence (Italija), Sun Locator Lite (Švicarska) i Blackout Age (Poljska)
Nagrada za najpopularniju aplikaciju prema broju glasova i preuzimanja otišla je talijanskoj tvrtki Peaklens, a počasnu nagradu dobilo je još 12 aplikacija iz Europe, uključujući Virtual Assistant DataBot: Artificial Intelligence (Italija), Sun Locator Lite (Švicarska) i Blackout Age (Poljska)
Nagrada za najpopularniju aplikaciju prema broju glasova i preuzimanja otišla je talijanskoj tvrtki Peaklens, a počasnu nagradu dobilo je još 12 aplikacija iz Europe, uključujući Virtual Assistant DataBot: Artificial Intelligence (Italija), Sun Locator Lite (Švicarska) i Blackout Age (Poljska)

Tijekom prvog dana Web Summita 2020, Huawei je najavio HMS Connect u Europi, potvrđujući svoju trajnu predanost brzom rastu HMS (Huawei Mobile Services) ekosustava na globalnoj razini, zajedno s partnerima, developerima i pojedincima

HMS Connect je važan dio HMS ekosustava. Riječ je o novom paketu alata dizajniranih za developere, pružatelje sadržaja i usluga, velike kompanije te mala i srednje velika poduzeća, pružajući im mogućnosti razvoja i rasta, kao i rješenja za komercijalizaciju.

HMS Connect sastoji se od nekoliko glavnih usluga: AppGallery Connect, Business Connect, Content Connect, Huawei Ability Gallery i brojne druge. Ovi će alati povezati globalne partnere i programere s milijunima korisnika Huawei uređaja putem više dodirnih točaka za visokokvalitetno digitalno iskustvo.

AppGallery Connect

Nova platforma ima za cilj pojednostaviti razvoj i održavanje aplikacija zahvaljujući nižim troškovima, poboljšanoj kvaliteti mobilnih aplikacija i učinkovitosti rada kroz više platformi, uključujući Android, iOS, web i ostale. Developeri mogu izraditi svoju aplikaciju u AppGallery Connectu pomoću HMS Core alata, a ova platforma za uslugu aplikacija na jednom mjestu pokriva cijeli životni ciklus aplikacije, od inovacije i razvoja, pa do distribucije, rada i analize.

Ryanair, vodeća europska niskotarifna zrakoplovna kompanija, prvi je put pustila svoju mobilnu aplikaciju na AppGallery prošle godine. Koristeći usluge AppGallery Connecta, tvrtka je sada uspješno pojednostavila svoje procese, smanjujući složenost izrade aplikacije, kao i smanjujući količinu potrebnog manualnog rada. Kao rezultat, veličina mobilne aplikacije Ryanair smanjena je za 30 %.

Business Connect

Kao dio brzorastućeg HMS ekosustava, Huawei je nedavno lansirao svoje Petal Maps i Petal Search aplikacije, najnovija rješenja tvrtke za karte i pretraživanje. Na ovogodišnjem Web Summitu Huawei je najavio da tvrtke sada mogu lakše integrirati svoje poslovne podatke s ovim aplikacijama, zahvaljujući Business Connect-u, novoj jedinstvenoj platformi za upravljanje poslovanjem.

Stvaranjem računa s Business Connect-om, poduzeća mogu proširiti svoju prisutnost na više platformi, jer će se svi podaci koje podijele - uključujući radno vrijeme i podatke o kontaktu - automatski integrirati s Petal Maps i Petal Search aplikacijama, kao i drugim povezanim uslugama, što znači da će ove važne informacije o njima biti vidljivije Huaweijevim korisnicima.

Kako bi korisnicima pružio bolji sadržaj i usluge, Huawei je također najavio svoju novu platformu "Unibox", koja lokalnim tvrtkama pruža platformu za upravljanje za brzu i jednostavnu integraciju podataka o proizvodima s Petal Search aplikacijom, tako da korisnici mogu odmah pregledati dostupne ponude i cijene prije nego što odu izravno na web stranicu prodavača.

Content Connect

Čineći dio ekosustava HMS sadržaja, s postojećim aplikacijama kao što je Huawei Video, Content Connect je sveobuhvatna platforma za stvaranje, rad i monetizaciju sadržaja. Sav sadržaj prenijet na Content Connect automatski će se distribuirati korisnicima Huawei Videa širom svijeta, u skladu s pojedinačnim autorskim pravima različitih područja i zaštitu digitalnim upravljanjem autorskim pravima (DRM), kao i sveobuhvatnim funkcijama zaštite sadržaja. Sav preneseni sadržaj s platforme Huawei Content Connect radit će kao AVOD (Advertising-Based Video on Demand) sadržaj.

Štoviše, putem Huawei Ads-a partneri će moći generirati prihode i profitirati od poticaja. Huawei Ads izgrađeni su oko HMS ekosustava i u potpunosti su integrirani s njim, tako da developeri mogu imati koristi od potpuno povezanog digitalnog svijeta, dok oglašivači mogu iskoristiti priliku da zarade visok udio prihoda, generiraju preuzimanja i steknu nove korisnike oslanjanjem na Huaweijeve precizne mogućnosti ciljanog oglašavanja.

Huawei Ability Gallery

Huawei Ability Gallery je objedinjena platforma za integraciju i distribuciju mogućnosti. Objedinjuje promet sa svih uređaja i pruža programerima jednokratno rješenje za integraciju i distribuciju. Huawei je također najavio novo partnerstvo između svoje usluge virtualnog asistenta, Huawei Assistant, i globalno poznate Encyclopaedie Britannice, obogaćujući rastući HMS ekosustav vrhunskim digitalnim resursom za učenje.

Popularnom odjeljku Encyclopaedie Britannice "Na ovaj dan", koji prikazuje važne događaje koji su se događali kroz povijest, sada se može pristupiti još lakše, zahvaljujući novoj funkcionalnosti "Na ovaj dan" dostupnoj zahvaljujući Huawei Assistant-u. Korisnici se mogu pretplatiti na ovu mogućnost putem svog personaliziranog info hub-a kojem se pristupa jednostavnim prijelazom prsta udesno na početnom zaslonu.

Proglašeni pobjednici AppsUp natjecanja inovacija

Tijekom ovogodišnjeg Web Summita Huawei je proglasio i pobjednike svojeg AppsUp natjecanja inovacija. U natjecanju je sudjelovalo više od 3.000 timova iz preko 170 različitih zemalja. U Europi je dvadeset finalista koji su ušli u uži izbor nagrađeno novčanim nagradama do 20.000 dolara, kao i promocijom njihove aplikacije na AppGallery trgovini. U kategoriji za najbolju aplikaciju našli su se Scoolio (Njemačka), Pocket Code (Austrija), Complete Rhythm Trainer (Belgija), Marble AR (Njemačka), te Runbit (Švedska). Aplikacije s najvećim društvenim utjecajem su Plantsnap (SAD), Learn 34 Languages (Moldavija) i Earthquake Network (Italija), dok su u kategoriji za najbolju igru odabrani Spingram (Italija), Streamer Sim Tycoon (Finska) i 100 Doors: Escape from School (Srbija).

Nagrada za najpopularniju aplikaciju prema broju glasova i preuzimanja otišla je talijanskoj tvrtki Peaklens, a počasnu nagradu dobilo je još 12 aplikacija iz Europe, uključujući Virtual Assistant DataBot: Artificial Intelligence (Italija), Sun Locator Lite (Švicarska) i Blackout Age (Poljska).

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675