Njuškalo

Veliki zaslon LG-a plijeni pažnju prolaznika u Seulu

LG-evo LED rješenje za digitalno označavanje koje privlači poglede prolaznika teško je ne zamijetiti
LG-evo LED rješenje za digitalno označavanje koje privlači poglede prolaznika teško je ne zamijetiti
LG-evo LED rješenje za digitalno označavanje koje privlači poglede prolaznika teško je ne zamijetiti

Veliki zasloni uvijek privlače puno pažnje bez obzira jesu li u domu, u trgovačkom centru ili na ulici, sjajan primjer za to donosi kompanija LG Electronics Business Solutions koja je nedavno postavila svoje nove i velike LED zaslone za digitalno označavanje u jednoj od najprometnijih ulica u okrugu Gangnam u Seulu

Središte četvrti Teheran-ro (“ro” znači ulica na korejskom jeziku) često se naziva i lokalnom verzijom Times Squarea zbog velikog broja zaslona na kojima se prikazuju reklame gotovo svih postojećih brandova. To područje zamišljeno je kao slobodna zona za vanjske reklame pa velike korporacije i brandovi plijene pažnju 100.000 pješaka koji svakodnevno prolaze tom ulicom cijelog tjedna.

LG-evo LED rješenje za digitalno označavanje koje privlači poglede prolaznika teško je ne zamijetiti. Dva nevjerojatno živopisna displeja od 10.000 nita - visoka 21,8 metara, a široka 12 metara, ugrađena su u strukturu od zadivljujućih 26 metara visine. Dvostrani displej izrađen po mjeri, s pikselima udaljenim samo 8,3 mm smješten je ispred jedne od najpoznatijih znamenitosti na Teheran-rou, hotela Grand InterContinental Seoul Parnas.

LG-evo rješenje predstavlja samostojeći dvostrani billboard, što je rijetkost čak i u gradu koji brzo usvaja novu tehnologiju, poput Seula. LG je nadgledao cijeli projekt od početka pa do kraja, uključujući i konstrukciju cijele strukture. U skladu i s LG-evim brojnim drugim displej proizvodima kao što su televizori, monitori i prijenosna računala, LG-evo rješenje Gangnam LED za digitalno označavanje ima izuzetno male okvire tako da prolaznici vide samo zadivljujuće slike prikazane na zaslonu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.