| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Veliki zaslon LG-a plijeni pažnju prolaznika u Seulu - CroPC.net

Veliki zaslon LG-a plijeni pažnju prolaznika u Seulu

LG-evo LED rješenje za digitalno označavanje koje privlači poglede prolaznika teško je ne zamijetiti

LG-evo LED rješenje za digitalno označavanje koje privlači poglede prolaznika teško je ne zamijetiti

Veliki zasloni uvijek privlače puno pažnje bez obzira jesu li u domu, u trgovačkom centru ili na ulici, sjajan primjer za to donosi kompanija LG Electronics Business Solutions koja je nedavno postavila svoje nove i velike LED zaslone za digitalno označavanje u jednoj od najprometnijih ulica u okrugu Gangnam u Seulu

Središte četvrti Teheran-ro (“ro” znači ulica na korejskom jeziku) često se naziva i lokalnom verzijom Times Squarea zbog velikog broja zaslona na kojima se prikazuju reklame gotovo svih postojećih brandova. To područje zamišljeno je kao slobodna zona za vanjske reklame pa velike korporacije i brandovi plijene pažnju 100.000 pješaka koji svakodnevno prolaze tom ulicom cijelog tjedna.

LG-evo LED rješenje za digitalno označavanje koje privlači poglede prolaznika teško je ne zamijetiti. Dva nevjerojatno živopisna displeja od 10.000 nita - visoka 21,8 metara, a široka 12 metara, ugrađena su u strukturu od zadivljujućih 26 metara visine. Dvostrani displej izrađen po mjeri, s pikselima udaljenim samo 8,3 mm smješten je ispred jedne od najpoznatijih znamenitosti na Teheran-rou, hotela Grand InterContinental Seoul Parnas.

LG-evo rješenje predstavlja samostojeći dvostrani billboard, što je rijetkost čak i u gradu koji brzo usvaja novu tehnologiju, poput Seula. LG je nadgledao cijeli projekt od početka pa do kraja, uključujući i konstrukciju cijele strukture. U skladu i s LG-evim brojnim drugim displej proizvodima kao što su televizori, monitori i prijenosna računala, LG-evo rješenje Gangnam LED za digitalno označavanje ima izuzetno male okvire tako da prolaznici vide samo zadivljujuće slike prikazane na zaslonu.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675