Huawei

Huawei predstavio svoju viziju povezanog svijeta

Huawei kontinuirano surađuje s vodećim brendovima kao što su Leica i Devialet kako bi poboljšao korisničko iskustvo
Huawei kontinuirano surađuje s vodećim brendovima kao što su Leica i Devialet kako bi poboljšao korisničko iskustvo
Huawei kontinuirano surađuje s vodećim brendovima kao što su Leica i Devialet kako bi poboljšao korisničko iskustvo

Huawei je podijelio detalje o svojoj novoj strategiji izgradnje povezanog potrošačkog iskustva, strategija je rezultat dugoročnog poslovnog plana usredotočenog na inovativni ekosustav proizvoda i softvera 1+8+N, Huaweijevo bežično AI iskustvo postavljeno je tako da pomaže korisnicima da ostanu povezani bez napora i u svakom trenutku

Zajedno s nedavno predstavljenim nizom IOT partnera i AppGallery aplikacija, Huawei obećava da će život njihovih korisnika postati inteligentnije povezan. Korisnici se svugdje mogu povezati jednostavnim dodirom i uživati u bogatim prednostima AI života.

Usred izazovnih vremena, Huawei je ukazao na 25-postotno povećanje mjesečno aktivnih korisnika u svom ekosustavu proizvoda i softvera na globalnoj razini. Huawei trenutno ima preko 650 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, a najnovija strategija 1+8+N ide u smjeru omogućavanja uživanja u besprijekornom AI životu. Dugoročna strategija Huaweija najavljuje će da će kompanija proširiti svoju ponudu na nova područja, stavljajući veći naglasak na audio, nosive uređaje, računala, tablete i ostale tehnološke kategorije.

U središtu 1+8+N strategije nalaze se pametni telefoni koje predstavlja nova Huawei P40 serija, te se prva jedinica odnosi na njih, dok se osam odnosi na periferne uređaje poput FreeBuds 3 slušalica, Watch GT 2 pametnog sata, Sound X zvučnika, MatePad Pro tableta, MateBook X Pro prijenosnika i Huawei Vision pametnog TV-a. N označava milijune IOT uređaja koji se lako koriste pomoću Huawei HiLink tehnologija, a simbol plus predstavlja Huawei Share i HiLink, tehnologije koje sve povezuju zajedno.

Huawei kontinuirano surađuje s vodećim brendovima kao što su Leica i Devialet kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Zbog toga je kompanija otvorila pet novih partnerstava i svaki tjedan neprekidno proširuje 1+8+N ekosustav.

  • Samsonite, vodeći svjetski brend za prtljagu, sklopio je partnerstvo s Huaweijem. Huawei će tako korisnicima na putu ponuditi pogodnosti 1+8+N ekosustava, a oni će jednostavno prisloniti svoj Huawei uređaj na Samsonite pametnu bravu da zaključaju svoj kofer. Korištenje Huawei Share i Huawei Pay tehnologija učinit će život u pokretu lakšim i sigurnijim.
  • 360 robotski vakuumski usisavač je također dodan u 1+8+N ekosustav, koji nudi inteligentno i automatizirano rješenje za čišćenje podova koje se može daljinski kontrolirati i nadzirati pomoću Huawei AI Life aplikacije na pametnim telefonima.
  • Kärcher je vodeća svjetska kompanija kada je riječ o tehnologiji čišćenja. Brend je poznat po tome što na tržištu nudi inovativna rješenja za čišćenje, od kojih je najnovije Huawei HiLink Kärcher pročišćivač vode. Korisnici odsad mogu u stvarnom vremenu provjeriti životni vijek filtra i kvalitetu vode pročišćivača pomoću Huawei AI Life aplikacije na pametnom uređaju.
  • Joyoung inteligentni termostatski električni čajnik također je dodan u 1+8+N ekosustav, omogućavajući korisnicima daljinsko upravljanje i nadgledanje čajnika pomoću aplikacije Huawei AI Life.
  • Opple Lighting pruža niz rasvjetnih rješenja, uključujući pametnu rasvjetu. Integracijom u 1+8+N ekosustav, korisnici sada mogu kontrolirati svoje pametne svjetiljke Opple pomoću Huawei AI Life aplikacije.

Uz uzbudljiva nova hardverska partnerstva, Huawei je dodao i niz popularnih aplikacija u Huawei AppGallery, što predstavlja značajan korak naprijed za Huawei, a uz nove aplikacije Huawei namjerava oduševiti korisnike pametnih telefona i tableta.

  • Društveni mediji: Telegram i Viber brinu se za instant poruke i VOIP-ove potrebe korisnika, a TikTok je već poznato popularno mjesto za zabavne kratke videozapise.
  • Uređivanje fotografija: Cut Cut, PicsArt i PhotoGrid pružaju bogati paket alata za uređivanje fotografija, povećavajući već postojeće izuzetne fotografske mogućnosti Huawei uređaja.
  • Sport, mediji i zabava: The Sun i The Times ponudit će dobro zaokružen medijski i zabavni doživljaj, a tu su i Premier League i talkSPORT aplikacije namijenjene ljubiteljima sporta.
  • Igre: Aspalth 9, Clash of Kings, Game of Thrones, Rise of Kingdoms pridružile su se sve većem popisu igara za zabavu korisnika u svakom trenutku.
  • Karte, navigacija i pretraživanje: Qwant search, HereWeGo karte i Sygic navigacija pružaju korisne i sigurne alate za pomoć korisnicima u kretanju po internetu i stvarnom svijetu oko sebe.
  • Putovanja i smještaj: Booking.com, Skyscanner i Agoda pridružuju se Emiratesu, Lufthansi, Turkish Airlinesu i mnogim drugima kako bi pružili sve alate koji su korisnicima potrebni za planiranje međunarodnih putovanja.
  • Obrazovanje: BBC Learning English, ClasseViva i Kahoot! predstavljaju širok spektar obrazovnih aplikacija.
  • Kupovina: Lidl, JD Sports, AliExpress i Rakuten pridružuju se sve većoj listi međunarodnih dobavljača.
  • Financije: Na domaćem tržištu korisnicima su dostupne mobilne aplikacije pet najvećih banaka – Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke. Također, u AppGalleryju su dostupne i dvije najpopularnije inovativne domaće bankarske aplikacije, Keks Pay i Telekom banking.

„Huawei je osvojio srca korisnika širom svijeta svojim inovativnim i često revolucionarnim tehnologijama. Sada sve tehnologije objedinjujemo putem našeg 1+8+N ekosustava proizvoda i softvera. Zahvaljujući bežičnom AI iskustvu, korisnici se mogu jednostavno povezati dodirom uređaja, otkrivajući svijet mogućnosti kroz Huawei Share, suradnju na više zaslona i još mnogo toga. Pružanjem besprijekornog AI doživljaja potrošačima diljem svijeta, nadamo se da ćemo ih okupiti i pomoći ljudima da ostanu povezani", istaknuo je Andrew Garrihy, globalni CEO brenda Huawei CBG.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.