A1

Popusti u H18 Megastore

 Od četvrtka, 12.12. počinju MEGA popusti u svim H18 Megastore trgovinama i na webshopu
Od četvrtka, 12.12. počinju MEGA popusti u svim H18 Megastore trgovinama i na webshopu
Od četvrtka, 12.12. počinju MEGA popusti u svim H18 Megastore trgovinama i na webshopu

Kako bi vam olakšali potragu za poklonima, H18 Megastore donosi sjajne ponude, iz širokog asortimana proizvoda odaberite najbolji poklon i obradujte najdraže osobe

Ako izaberete NOA mobitel N ili P Element serije, NOA vas daruje povoljnijim uređajem koji možete odabrati za vaše bližnje, dakle po cijeni jednog uređaja dobit ćete dva. Samsung i Huawei pametni telefoni dolaze s 20% popusta.

Uz novi mobitel možete izabrati nešto od NOAline dodatne opreme snižene 30% koja obuhvaća slušalice, prijenosne punjače, zaštitne maskice i etuije, kontrolere, kablove i drugo. Od ostale dodatne opreme tu su razni kablovi, punjači, adapteri, nosači za televizore… Za sve one koji su neprestano u pokretu i dnevne zadatke rješavaju u hodu, NOA tableti su na 30% popusta. Ako tražite osnovne funkcionalnosti mobitela tu je NOA core serija, a NOA H je na popustu do 60%.

Ako se pitate koji laptop kupiti, u MEGA ponudi su laptopi Lenovo, HP, Dell na 20% popusta. Idealan poklon za pod bor može biti i bilo što od gaming periferije snižene do 50% kao što su miševi i tipkovnice, Sonicgear zvučnici, asortiman Logitech, E-Blue, Manhattan, Roccat, Armaggeddon, Kingston i Verbatim memorijske kartice i USB stikovi. Vrhunska HPC računala moćnih komponenti donose vam uštedu do 30%. Popust od 20% na PS4 će zasigurno oduševiti gamere, a za sve one koji vole skupljati gaming figurice, kape, novčanike, šalice i slične brendirane stvari, sad mogu upotpuniti svoju kolekciju jer je sav gaming stuff snižen 50%.

Od četvrtka, 12.12. počinju MEGA popusti u svim H18 Megastore trgovinama i na webshopu!

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.