| | | |

Poznati pobjednici Huawei InFocus natječaja

Pin It

Na natječaj je pristiglo više od 120 tisuća radova, uključujući 4.435 radova iz HrvatskeNa natječaj je pristiglo više od 120 tisuća radova, uključujući 4.435 radova iz Hrvatske

Nakon pregledanih 123.478 tisuća radova, izabrani su dobitnici Huawei InFocus natječaja, izabrani su pobjednici u šest kategorija i nagrađeni su za svoje fotografije i videozapise, a nagrađene su čak dvije fotografije iz Hrvatske

Uz kontinuirani razvoj svojih uređaja i potragu za vrhunskim iskustvom snimanja fotografija, Huawei je organiziranjem InFocus natječaja odao počast ljubiteljima fotografiranja. Natječaj se sastojao od šest kategorija. Kategorije Emotion Tag, Hello Life, Faces, Going the Distance te Storyboard odnosile su se na fotografiju dok je kategorija Life Now bila posvećena video fromatu. 

Na natječaj je pristiglo više od 120 tisuća radova, uključujući 4.435 radova iz Hrvatske, a oni koji nisu prijavili svoju fotografiju na natječaj mogli su sudjelovati glasovanjem za svoje najdraže radove. U kategoriji Hello Life prvo i drugo mjesto osvojili su korisnici Huaweija iz Hrvatske.

“Na natječaj sam slučajno naletio na Instagramu, a to mi je ujedno i prvi natječaj što se tiče mobilne fotografije. Pobjedničku fotografiju snimio sam u Hong Kongu na igralištu Choi Hung Estatea. To je jedna od najfotografiranijih lokacija na Instagramu. Htio sam toj popularnoj lokaciji prišiti unikatnu estetiku koja se pripisuje samo meni. Namjera je bila uzeti jedno takvo mjesto koje se pojavljuje nebrojeno puta na društvenim mrežama i prezentirati ga na jedinstveni način, da se promatrač pita gleda li u crtež, 3D render ili fotografiju. Možda je upravo ta unikatnost potaknula žiri da mi dodijeli prvo mjesto u kategoriji”, ispričao nam je Luka Čulig dodavši kako je imao sreću što je na put u Hong Kong nosio Huawei Nexus 6P.

“I dalje me taj uređaj iznenadi i zadivi količinom detalja koju može producirati iz scene. To je bilo presudno za ovakvu vrstu fotografije. Iznimno mi je drago da sam baš ja izabran među stotinama tisuća prijava u kategoriji. Ovim putem čestitam svim ostalim pobjednicima, sudionicima, žiriju ali i svima koji su sudjelovali u glasanju”, kazao je Luka Čulig čiji rad, ali i sve ostale možete pogledati OVDJE.

Spomenimo i osvajača Grand Prix nagrade, autora iz Češke koji je žiri impresionirao radom pod naslovom “Dan kad sam dobio kćerku”. Njegov ali i sve ostale radove možete pogledati OVDJE.

Pobjednik Grand Prixa osvojio je Huawei MateBook 13, Watch GT, 10.000 eura te 250 dolara vrijedan kod za e-voucher za TripAdvisor.

Nadalje, pobjednici po kategorijama osvojili su Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro, 2.000 eura te vrijedan e-voucher za 250 dolara za Trip Advisor.

Oni koji su završili na drugom i trećem mjestu u kategoriji osvojili su Huawei P30 Pro pametni telefon, a osvajač nagrade publike dobio je Huawei P30 Pro i Huawei Watch GT.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675