| | |

powered_by_lenovo_2020 Revolut je kartica koju morate imati i zgrabite prvih besplatnih 50 kuna - CroPC.net

Revolut je kartica koju morate imati i zgrabite prvih besplatnih 50 kuna

Pin It

Klikom na ovaj link: https://revolut.com/referral/marinjomi!G10D21 slijedite korake i vrlo brzo otvorit će te vaš račun te naručiti karticuKlikom na ovaj link: https://revolut.com/referral/marinjomi!G10D21 slijedite korake i vrlo brzo otvorit će te vaš račun te naručiti karticu

Ako ste iole aktivni na društvenim mrežama, portalima i drugim medijima, tada sigurno niste zaobišli vijest o revolucionarnoj Revolut bankovnoj kartici koju možete posjedovati i koristiti bez ikakvih naknada, no ne samo da ju možete, nego biste ju svakako i trebali imati, a uz to uzmite i 50 besplatnih kuna na njoj

Prije svega, spomenimo osnove. Revolut je pre-paid debitna kartica s pripadajućom mobilnom aplikacijom te pripadajućim IBAN računom. Karticu je moguće koristiti u nekoliko različitih paketa, koji oviste o preferencijama korisnika, međutim, važno je da ju u osnovnoj možete koristiti bez ikakve naknade! Jedino što ćete morati učiniti nakon što preuzmete aplikaciju i naručite karticu je dodati sredstva na svoj Revolut račun, minimalno 10 eura s neke druge kartice na vaše ime. Ova transakcija potrebna je za verifikaciju, no ne brinite, taj iznos odmah će biti dostupan za trošenje s kartice.

Revolut je debitna kartica. Ona se razlikuje od kreditne po tome što se sredstva skidaju odmah, nema počeka tj. plaćanja u ratama. Date karticu u dućanu, upišete pin ako je račun koji plaćate veći od 100 kn i sredstva se skidaju s kartičnog računa odmah. Da biste mogli plaćati Revolut karticom, morate na nju uplatiti novac. Koliko novca imate, toliko možete trošiti. Upravo je to idealno za putovanja, jer u slučaju gubitka ili krađe kartice možete odmah reagirati i ‘spasiti’ novac. Ako do nemilog događaja stvarno i dođe, uz pomoć aplikacije istog trena možete blokirati vašu Revolut debitnu karticu te tako odmah zamrznuti sredstva.

Druga, izuzetno bitna mogućnost Revolut Mastercard kartice je – konverzija valuta. Ako putujete često sigurno ste upoznati s vrlo visokim troškovima konverzija ako u stranoj zemlji plaćate u drugoj valuti. E, pa Revolut aplikacija nudi da novac po zaista izvrsnom tečaju pretvorite u valutu zemlje u kojoj se nalazite.

I to je u osnovi to. Uz ovu karticu sigurno kontrolirate svoje troškove, kartica je sigurna za korištenje, prihvaćena diljem svijeta, nudi povoljne tečajeve, nevjerojatno naprednu aplikaciju te još mnogo toga. Ovo je samo dio besplatne varijante!

Uzmite 50 kuna!

Ako se pitate kako do Revolut kartice – vrlo lako. Klikom na ovaj link: https://revolut.com/referral/marinjomi!G10D21 slijedite korake i vrlo brzo otvorit će te vaš račun te naručiti karticu. Osim toga, klikom na spomenuti link imate mogućnost dobiti 50 kuna na vaš račun! Stoga – ne propustite priliku – otvorite svoj revolut račun i uzmite poklon.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Audison Prima Sound Pack
koncertna dvorana na kotačima
Test: Goodram CARD IRDM
kartica visokih performansi
Vozili smo: Audi A4 35 TDI S tronic Advanced Plus
uspješno zatezanje bora
Test: Carly Universal Adapter
jedan za sve
Test: Huawei Watch GT2
bolji od prethodnika
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675