| | | |

Epson predstavio najmanji 3LCD laserski projektor na svijetu

Pin It

Model EF-100W/B je dizajniran za ljude kojima je bitan stilModel EF-100W/B je dizajniran za ljude kojima je bitan stil

Epsonov prvi laserski projektor je stvoren da bude što je više moguće fleksibilan za kućnu upotrebu po pitanju iskoristivosti i dizajna, Model EF-100W/B je Epsonov najmanji laserski projektor, gdje najdulja strana iznosi samo 23cm

Model EF-100W/B čini Epsonovu svijetlu, živopisnu i dugotrajnu lasersku tehnologiju dostupnu u kompaktnom i laganom kućištu, koje dolazi u crnoj i bijeloj boji.

Epsonovi inženjeri su razvili projektor koji je kompaktan i može se postaviti i projektirati u bilo kojem smjeru, tako što su koristili laserski izvor svjetlosti i ugradili ventilaciju te ulaz sa struju sa strane. To omogućuje korisnicima veću fleksibilnost kod odabira lokacije za projektiranje, bilo da je zid, strop ili pod. Također ima mogućnost projektirati i do veličine 3.8 metara, što je idealno za uvećavanje sadržaja. Laser omogućava svijetlu i živu sliku, čak i po danu, tako da nema potrebe za gašenjem svijetla, zamračivanjem prostorije ili upotrebom ekrana. Također, klimava i iskrivljena slika se može izbjeći uključivanjem automatskog podešavanja slike.

Lasersko svijetlo traje i do 20 000 sati, što ga čini dugoročnim rješenjem bez potrebe za održavanjem. Time je projektor odlična vrijednost za novac, jer ga se može koristiti svaki dan 10 godina.2

U skladu s prenosivim dizajnom, model EF-100W/B nudi brzo i jednostavno početno postavljanje. Korisnici mogu pokrenuti početni vodič koji im pokazuje kako postaviti projektor i njegove ključne funkcije. Nadalje, daljinski upravljač olakšava navigaciju kroz korisničko sučelje.

Pristup sadržaju putem mobitela, tableta, DVD čitača, igraće konzole ili laptopa je lagan. Potrebno je samo priključiti se na HDMI ulaz. Streamanje sadržaja je također jednostavno, jer se na poleđini mogu spojiti uređaji Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku te Apple TV.

Uključi i igraj dizajn također dolazi s više mogućnosti spajanja zvuka: kroz ugrađene zvučnike, Bluetooth spojivosti ili putem priključka za slušalice. Također postoje razne opcije zvuka, ovisno o sadržaju koji se prikazuje.

Model EF-100W/B je dizajniran za ljude kojima je bitan stil. Bijela varijanta ima srebrne naglaske, dok crna ima bakrene ivice. Oba su zakrivljenih rubova, s minimalnim brojem dugmadi i taktilnom obradom imitacije kože.

Ana Bajagić, voditeljica marketinga za regiju Balkana u Epsonu, kaže: „Ovaj projektor je drukčiji od ostatka našeg portfelja. Osim što odiše stilom, nudi odličnu funkcionalnost za kućnu upotrebu sa svojom kompaktnom veličinom, te dugotrajnim i vrhunskim izvorom laserske svjetlosti. Osim toga, vjerujemo kako ovaj projektor ima potencijal za prodrijeti na tržište malih tvrtki, jer odgovara potrebama trgovcima koji rade prezentacije, profesionalnim fotografima i dizajnerima koji moraju na licu mjesta prikazati dosadašnje radove, te vlasnicima salona ljepote i sl. koji traže kreativne i cjenovno pristupačne načine prikaza svojih kreacija.“

Model EF-100W/B će uskoro biti dostupan u maloprodaji.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675