| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sudjelujte u webinarima uživo tvrtki Sennheiser i Panasonic o uređajima LUMIX - CroPC.net

Sudjelujte u webinarima uživo tvrtki Sennheiser i Panasonic o uređajima LUMIX

Webinari se temelje na jednostavnim vodičima korak po korak, savršenim za sve – od totalnih početnika do onih koji žele dodatno unaprijediti vještine i podići videosadržaje na višu razinu

Sennheiser Sound Academy i Panasonic LUMIX Academy najavljuju novi niz webinara uživo s temom izrade izvanrednih videosadržaja koji zvuče jednako dobro kao što izgledaju

Besplatni serijal webinara počeli su 21. lipnja predavanjem pod naslovom “Kako dobar zvuk može podići vaš videozapis na profesionalniju razinu”. Format predavanja uživo znači da će sudionici imati priliku postavljati pitanja stručnjacima.

Nudeći savršen spoj teorije i praktičnih savjeta o fotoaparatu i zvuku, niz webinara tvrtki Sennheiser/Panasonic vezan uz uređaje LUMIX dotaknut će cijeli niz uobičajenih scenarija kao što su videobloging, mobilno novinarstvo ili dokumentaristika te pokazati najbolje primjere iz prakse za postavljanje, snimanje i završnu obradu dojmljivih i kvalitetno produciranih sadržaja.

Webinari se temelje na jednostavnim vodičima korak po korak, savršenim za sve – od totalnih početnika do onih koji žele dodatno unaprijediti vještine i podići videosadržaje na višu razinu.

Ovaj besplatni internetski tečaj vode stručnjaci organizacija Sennheiser Sound Academy i Panasonic LUMIX Academy, a sam program razvijen je na temelju vrlo uspješnog programa praktičnih radionica za obuku. Prvi će se put u obliku webinara uživo  ponuditi temeljni tečajevi koji će se moći pohađati bilo gdje i na zahtjev putem Sennheiserova kanala na YouTubeu.

Da biste sudjelovali, registrirajte se na web-mjestu www.sennheiser.com/webinars

Registracija za svaki webinar uživo otvorena je tri tjedna prije datuma emitiranja pojedinih epizoda, a to su:

  1. webinar (21. lipnja)

Uvod – Kako dobar zvuk može podići vaš videozapis na profesionalniju razinu

(osnove rada sa zvukom, osnove korištenja mikrofona, psihologija povezivanja zvuka sa slikom)

  1. webinar (6. rujna)

Ciljana skupina: mobilni novinari

Savjeti i trikovi – izbor fotoaparata, postavke, savjeti i trikovi povezani s materijalima i zvukom

  1. webinar (1. listopada)

Ciljana skupina: videoblogeri (vlogeri)

Savjeti i trikovi – izbor fotoaparata, postavke te savjeti i trikovi za snimanje zvuka, uključujući osvjetljenje, kadriranje itd.

  1. webinar (1. studenog)

Ciljana skupina: dokumentarni sadržaji/film

Savjeti i trikovi – postavke fotoaparata (uključujući postavljanje više kamera), terensko snimanje te savjeti i trikovi za snimanje zvuka

  1. webinar (6. prosinca)

Dojmljivi zvuk za videozapise

(Portfelj AMBEO i kako ga povezati s produkcijom videosadržaja)

Sennheiser Sound Academy i Panasonic LUMIX Academy vesele se prilici da vas povedu korak dalje na putovanju do boljih audio i videosadržaja.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675