| | | |

Novi 24 inčni Philips monitor sa SmoothTouch tehnologijom

Pin It

Idealan za današnje korisnike koji traže fleksibilnost, novi Philips monitor opremljen je zaslonom bez odsjaja, SmartStand postoljem u obliku slova Z te naprednom IP54 zaštitom od prašine i vode što ga čini dovoljno čvrstim da se koristi bilo gdje i pritom osigura korisnicima uvijek optimalnu udobnost korištenjaIdealan za današnje korisnike koji traže fleksibilnost, novi Philips monitor opremljen je zaslonom bez odsjaja, SmartStand postoljem u obliku slova Z te naprednom IP54 zaštitom od prašine i vode što ga čini dovoljno čvrstim da se koristi bilo gdje i pritom osigura korisnicima uvijek optimalnu udobnost korištenja

Philips najavljuje lansiranje novog Philips 242BT 24 inčnog LCD monitora sa SmoothTouch tehnologijom (23.9 inča / 60.5 cm dijagonale), ovaj 16:9 touch screen monitor nudi korisnicima svu raskoš poboljšane Full HD razlučivosti i opremljen je robusnim tehnologijama poput IP54 zaštitom od prašine i vode te projektivnom kapacitivnom tehnologijom za 10 dodirnih točaka koja pruža prirodan i brz odgovor na dodir ekran

Povezivanje bez poteškoća, tehnologije za zaštitu očiju i fleksibilno zglobno postolje čine ovaj monitor idealnim odabirom za profesionalne korisnike koji rade u različitim sektorima kao što su maloprodaja, prodajna mjesta ili mjesta za informiranje, hoteli, trgovine, restorani i obrazovne ustanove. Novi Philips 242B9T bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.219,00 kuna (bez PDV-a).

Philips 242B9T Touch monitor dolazi sa sjajnim interaktivnim SmoothTouch ekranom dizajniranim da pruži prirodnu i intuitivnu interakciju za različite uvjete korištenja. Projektivna kapacitivna tehnologija za 10 dodirnih točaka omogućuje tipkanje sa svih 10 prstiju te omogućuje korisnicima da ne trebaju koristiti dodatnu tipkovnicu, a ugrađena touch olovka pruža dodatnu prednost kada je korisnicima potrebna veća preciznost. Od aplikacija koje rade na dodir pa sve do zahtjevnijih profesionalnih projekata ili uzbudljivih video igara, ovaj monitor objedinjuje udobnost korištenja i produktivnost.

Idealan za današnje korisnike koji traže fleksibilnost, novi Philips monitor opremljen je zaslonom bez odsjaja, SmartStand postoljem u obliku slova Z te naprednom IP54 zaštitom od prašine i vode što ga čini dovoljno čvrstim da se koristi bilo gdje i pritom osigura korisnicima uvijek optimalnu udobnost korištenja.

Opremljen poboljšanom Full HD 1920 x 1080 razlučivosti, Philips 242B9T pruža iznimne detalje, boje i oštrinu slike što u današnjim uvjetima korisnici žele i očekuju od monitora. Dodatno poboljšanu kvalitetu svakog doživljaja gledanja osigurava SmartContrast tehnologija koja automatski prilagođava boje i pozadinsko osvjetljenje za isporuku bogatih tamnih i svijetlih nijansi, jamčeći vrhunske slike i videozapise.

Kako bi korisnici u potpunosti uživali u sadržaju zaslužan je 24 inčni zaslon te bogate značajke poput Flicker-Free tehnologije, LowBlue i EasyRead načina rada i još mnoge druge.

Svaka značajka novog Philips monitora dizajnirana je da pruži konstantu udobnost korištenja. Kada je riječ o mogućnostima povezivanja, ovaj monitor donosi maksimalnu praktičnost zahvaljujući raznim značajkama koje dodatno olakšavaju rad i aktivnosti korisnika. Opcije povezivanja uključuju HDMI 1.4, DVI-D, VGA i DisplayPort 1.2 ulaze kao i dva USB 3.1 ulaza.

Ovaj fleksibilan, snažan i user-friendly Philips 242B9T touch screen monitor bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.219,00 kuna (bez PDV-a).

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675