| | | |

Objektiv RF 85mm F1.2L USM nudi dosad najveću Canonovu razlučivost

Pin It

Namijenjen sustavu EOS R, nosač RF redefinira mogućnosti fotografije i videografije, nudeći korisnicima alate za unaprjeđenje vještina i kreativno snimanje bez ograničenjaNamijenjen sustavu EOS R, nosač RF redefinira mogućnosti fotografije i videografije, nudeći korisnicima alate za unaprjeđenje vještina i kreativno snimanje bez ograničenja

Canon je predstavio najnoviju generaciju svog legendarnog 85 mm f/1.2L objektiva RF 85mm F1.2L USM, on nudi najveću razlučivost od svih dosad predstavljenih Canonovih objektiva kao i superbrzu blendu i izvanredne brzine automatskog fokusiranja, čime je savršen za spontane fotografije i snimanje vjenčanja

Nakon Canonove objave o razvoju objektiva iz veljače, RF 85mm F1.2L USM prvi je od šest objektiva za nosač RF koje će Canon predstaviti u 2019. godini. Taj objektiv promiče nagrađivana ambasadorica Canona Europe Félicia Sisco i on će korisnicima legendarnog modela EF 85mm f/1.2L II USM ponuditi novu razinu performansi. Svih šest RF objektiva donijet će nevjerojatnu kvalitetu i svestranost svima koji žele napraviti savršen snimak.

Namijenjen sustavu EOS R, nosač RF redefinira mogućnosti fotografije i videografije, nudeći korisnicima alate za unaprjeđenje vještina i kreativno snimanje bez ograničenja. Objektiv RF 85mm F1.2L USM razvijen je u skladu s tehnološkim napretkom i povratnim informacijama krajnjih korisnika te koristi napredne mogućnosti nosača RF za povećanje kvalitete slike i unaprjeđenje komunikacije između objektiva i tijela fotoaparata punog kadra bez zrcala.

Kratki 85-milimetarski telefoto objektiv nudi savršenu žarišnu duljinu za portrete i prikladnu perspektivu za lica.  RF 85mm F1.2L USM tek je drugi objektiv u Canonovoj ponudi, nakon modela EF 35mm f/1.4L II USM, koji koristi Canonovu jedinstvenu optičku tehnologiju BR koja učinkovito ispravlja kromatske osne otklone kakve nije moguće posve ispraviti kombinacijom tradicionalnih staklenih leća, pri čemu se unaprjeđuju razlučivost i oštrina. Asferični i UD elementi objektiva osiguravaju nevjerojatno visoku kvalitetu slike u svakom snimku i smanjuju otklon nudeći zadivljujuće optičke performanse.

RF 85MM F1.2L USM jedan je od Canonovih objektiva s najbržim automatskim fokusiranjem blende u ponudi fotoaparata punog kadra bez zrcala. U kombinaciji s kratkim telefoto duljinama i Dual Pixel CMOS automatskim fokusiranjem, brza f/1.2 blenda stvara zadivljujuće plitko polje, bokeh i odvajanje pozadine. Blenda objektiva čini da objekt naizgled iskače iz slike, dok sustav blende s devet listova izoštrava objekt u odnosu na glatko zamućenu pozadinu, što je savršeno za portretnu fotografiju. Ultraširok otvor blende prenosi 50 % više svjetla od objektiva f/1.4 prilikom snimanja u uvjetima zahtjevnog osvjetljenja, sve do -6 EV (EOS R) i -5 EV (EOS RP), loveći atmosferu u svakom trenutku.

Koristeći isti USM motor prstenastog tipa kao i RF 50mm F1.2L USM, RF 85mm F1.2L USM osigurava da se oštar fokus pronalazi brzo i precizno, omogućujući praćenje objekata kad se kreću unutar kadra. U kombinaciji s novim mikroprocesorom koji koristi novi CPU i programsku podršku visokih performansi, objektiv upotrebljava mogućnosti prijenosa više podataka sustava EOS R, što rezultira bržim radom i automatskim fokusiranjem, omogućujući fotografu da uhvati trenutke koji traju djelić sekunde.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675