| | | |

Technics predstavio sustav bežičnih zvučnika Ottava SC-C30

Pin It

Posebno ekspanzivna prostornost zvuka postignuta je pomnim smještajem dvaju 6,5-centimetarskih niskotonskih zvučnika, dvaju 1,6-centimetarskih visokotonskih zvučnika i jednog 12-centimetarskog superzvučnika (subwoofera) u kućištu oblika lukaPosebno ekspanzivna prostornost zvuka postignuta je pomnim smještajem dvaju 6,5-centimetarskih niskotonskih zvučnika, dvaju 1,6-centimetarskih visokotonskih zvučnika i jednog 12-centimetarskog superzvučnika (subwoofera) u kućištu oblika luka

Ovo je treća godina za redom da je Technics odlučio predstaviti neki proizvod iz serije Premium Class OTTAVA SC na važnom događaju u Münchenu, potvrđujući predanost ove robne marke audiofilima i samom sajmu HIGH END

Godine 2017. premijerno je na sajmu HIGH END predstavljen Technicsov raskošan kompaktni stereo sustav SC-C70, a nakon toga je prošle godine uslijedio jednako privlačan sustav bežičnih zvučnika SC-C50.

Model SC-C30 bit će dostupan ove jeseni i predstavlja novi korak u razvoju bežičnih zvučnika. Novi model kao kompaktnija verzija prekrasnog zvučnika zaobljenog oblika SC-C50 kombinira vrhunsku kvalitetu izrade i akustičko inženjerstvo s dizajnom zadivljujuće estetike. Tajna uspjeha modela iz serije Premium Class OTTAVA SC koji su prekrasni izgledom i užitak za slušanje jest da usprkos svojoj kompaktnoj veličini daju snažan, a opet profinjen zvuk koji ispunjava prostoriju bez obzira na njene karakteristike. 

Kao što dolikuje oznaci Premium Class OTTAVA SC, svaki model iz serije nudi kompatibilnost sa širokom lepezom izvora i revolucionarnih formata tako da korisnici mogu lako uživati u dojmljivom i prepoznatljivom zvuku svih bežično streamanih visokokvalitetnih sadržaja, uključujući najnovije audio formate visoke razlučivosti i studijske kvalitete kao što su DSD, WAV, FLAC i ALAC. Serija Premium Class OTTAVA SC omogućuje slušateljima uživanje u glazbi nenadmašne jasnoće i emocionalno povezivanje s omiljenim skladbama, što je iskustvo slušanja na razini odlaska na koncert ili slušanja snimke uživo.

Posebno ekspanzivna prostornost zvuka postignuta je pomnim smještajem dvaju 6,5-centimetarskih niskotonskih zvučnika, dvaju 1,6-centimetarskih visokotonskih zvučnika i jednog 12-centimetarskog superzvučnika (subwoofera) u kućištu oblika luka. Na prednjoj površini kućišta nalazi se dugopotezni superzvučnik koji dolazi s dugim otvorom velikog promjera radi reprodukcije napetog i oštrog basa, dok visokotonski zvučnik ima jedinstvenu akustičku leću koja daje široku usmjerenost. 

Osim što odgovara na audiozahtjeve obožavatelja visoke razlučivosti, Technics je svoju seriju Premium Class OTTAVA SC opremio i svim alatima nužnim da slušanje svakodnevnih izvora postane neusporediv užitak. Značajke poput ugrađenog Chromecasta znače da korisnici mogu lako slušati zvuk s mobitela i tableta preko znatno superiornijeg zvučnog sustava, uživajući tako u iskustvu fantastičnog koraka naprijed u kvaliteti zvuka prilikom gledanja glazbenih videozapisa s primjerice YouTubea ili prilikom slušanja omiljenih pjesama putem aplikacija kao što su Spotify i Tidal. Druge revolucionarne značajke uključuju stereo uparivanje, kontrolu putem servisa Google Voice Assistant i reprodukciju u više prostorija.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675