| | | |

Canon predstavlja seriju Sumire Prime – sedam novih filmskih objektiva fiksne žarišne duljine za nosač PL

Pin It

Objektivi Sumire Prime dolaze s izmjenjivim nosačem PL koji se može zamijeniti nosačem EF i vratiti na PLObjektivi Sumire Prime dolaze s izmjenjivim nosačem PL koji se može zamijeniti nosačem EF i vratiti na PL

Canon je predstavio svoju seriju objektiva Sumire Prime – liniju koju čini sedam brzih filmskih T-stop objektiva fiksne žarišne duljine, svi sa zamjenjivim nosačem PL koji se može modificirati u EF

Novi objektivi CN-E14mm T3.1 FP X, CN-E20mm T1.5 FP X, CN-E24mm T1.5 FP X, CN-E35mm T1.5 FP X, CN-E50mm T1.3 FP X, CN-E85mm T1.3 FP X i CN-E135mm T2.2 FP X kompatibilni su sa svim filmskim kamerama s nosačem PL opremljenim 35-milimetarskim senzorom formata punog kadra ili Super 35-milimetarskim senzorom, uključujući odabrane kamere Cinema EOS. Svojim novodizajniranim filmskim izgledom i jedinstvenim toplim tonovima boja ti objektivi fiksne žarišne duljine namijenjeni su povećanju kreativnosti i operabilnosti u filmskoj industriji. Serija Sumire Prime ulazi na tržište kao nastojanje tvoraca filmova da zadovolje sve veću potražnju za sadržajima visoke kvalitete uz kreativniji, osobniji i izražajni pristup.

Tih sedam objektiva fiksne žarišne duljine počivaju na Canonovom nasljeđu optičke izvrsnosti i nude nove slikovne mogućnosti svima koji rade u filmskoj industriji. Velika je pažnja posvećena detaljima, pa se sastoje od asferičnog elementa velikog promjera i stakla s nepravilnim rasapom, nudeći profinjene, baršunaste nijanse kad se otvor blende tijekom snimanja približava svojoj maksimalnoj postavci. Taj jedinstven optički dizajn nudi uvjerljivo i prirodno renderiranje te impresivnu kvalitetu slike, donoseći u filmsku produkciju toplije tonove. Svi objektivi podržavaju blendu s 11 listova i imaju preciznu ručnu kontrolu, nudeći snimateljima bogatije razine zaokruženog bokeha za bolji prikaz objekata i mekše zrake svjetla, što je savršeno za snimanje intimnih scena u kojima se pažnja gledatelja usmjerava na određene detalje. Zahvaljujući velikom promjeru objektiva moguć je svjetliji T-broj, pa su ovi objektivi savršen izbor za snimanje u izazovnim uvjetima slabijeg osvjetljenja kao i snimanje scena posebno male dubine polja, kad su ambijent i atmosfera od ključne važnosti.

Objektivi Sumire Prime dolaze s izmjenjivim nosačem PL koji se može zamijeniti nosačem EF i vratiti na PL. Ta mogućnost povećava kompatibilnost za profesionalne filmaše koji upotrebljavaju kamere punog kadra i Super 35-milimetarske kamere te tako odgovaraju na potrebe branše – od snimanja dramskih produkcija do vrhunskih djela filmske umjetnosti, u studiju ili na lokacijama. Kompatibilnost objektiva s Canonovim svjetski poznatim sustavom Cinema EOS, Canonovim modelom kamere Cinema EOS s vrha ponude C700 FF i drugim filmskim kamerama punog kadra drugih proizvođača pomaže korisnicima da stvore snimke vrhunske kvalitete spremne za budućnost.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675