| | | |

Predstavljen Panasonic LUMIX G90

Pin It

Snimateljima videozapisa G90 nudi 4K i Full HD snimanje videozapisa uz razne vrijednosti sličica u sekundi i dostupnim vanjskim snimanjem zajedno s 3,5-milimetarskom utičnicom za mikrofon i novododanom utičnicom za slušaliceSnimateljima videozapisa G90 nudi 4K i Full HD snimanje videozapisa uz razne vrijednosti sličica u sekundi i dostupnim vanjskim snimanjem zajedno s 3,5-milimetarskom utičnicom za mikrofon i novododanom utičnicom za slušalice

Dizajniran da bude iznimno prenosiv i jednostavan za upotrebu, novi LUMIX G90 nudi cijeli niz savršeno osmišljenih funkcija za fotografije i videozapise

Uz 20,3-megapikselni Digital Live MOS senzor, najnoviji slikovni procesor Venus i dvostruku stabilizaciju slike u pet osi Dual I.S. (Image Stabilizer) 2, G90 je spreman za snimanje akcije u najrazličitijim situacijama.

Redizajniran izvana radi maksimalne udobnosti i lakog rukovanja jednom rukom, G90 je zabrtvljen kako bi bio otporan na vlagu i prašinu. Integrirano OLED tražilo LVF (Live Viewfinder) dolazi s velikim OLED stražnjim monitorom dijagonale 7,6 cm zakretnim pod svim kutovima za slobodno kadriranje.

Snimateljima videozapisa G90 nudi 4K i Full HD snimanje videozapisa uz razne vrijednosti sličica u sekundi i dostupnim vanjskim snimanjem zajedno s 3,5-milimetarskom utičnicom za mikrofon i novododanom utičnicom za slušalice. Kao i kod drugih proizvoda LUMIX, 4K Photo pomaže uhvatiti jedinstvene trenutke pomoću novih funkcija modela G90 kao što su Sequence Composition i Auto Marking.

Mogućnosti povezivanja putem Bluetootha i Wi-Fija pojednostavnjuju dijeljenje u pokretu, dok punjenje preko USB-a također u pokretu omogućuje bolju iskoristivost uređaja.

20,3-megapikselni Digital Live MOS senzor modela G90 konstruiran je bez niskoprolaznog filtra kako bi mogao uhvatiti najveću količinu detalja. U kombinaciji s procesorom Venus dobivaju se slike koje izgledaju prirodno, kao iz stvarnog života i sa širokim dinamičkim rasponom.

Lumix G90 doista je hibridni fotoaparat kod kojeg je jednaka važnost posvećena bogatim mogućnostima snimanja videozapisa. On može snimati 4K videozapise (3840 x 2140) pri 30p/25p (područje od 50 Hz)/30p (60 Hz) ili 24p uz razlučivost Full HD (1920 x 1080) pri 60p/50p (područje od 50 Hz), 60p (područje od 60 Hz) s automatskim fokusiranjem punog kadra. Može se koristiti i jako brzo snimanje videozapisa za snimanje videozapisa u „slow-motionu“ u razlučivosti Full HD pri 120 sličica u sekundi (1/4x), 90 sličica (1/3x) i 60 sličica u sekundi (1/2x).

Dostupan je 8-bitni izlazni signal u stvarnom vremenu na vanjski monitor s omjerom 4:2:2 preko neobaveznog mikro HDMI kabela, a predinstaliran je i V-Log L za širi dinamički raspon za renderiranje boja u postprodukciji. Uz to, tu je i 3,5-milimetarski priključak za mikrofon za snimanje kvalitetnog zvuka i utičnica za slušalice.

G90 krasi još više fotostilova nego što su imali prethodni fotoaparati LUMIX, pa on omogućuje snimanje dinamičnih crno-bijelih slika s naglašenim osvjetljenjem i sjenama uz čuvanje detalja. Standardnim mogućnostima Monochrome i L.Monochrome dodana je i L.Monochrome D koja nudi još tamnije duboke tonove. Svi crno-bijeli načini rada mogu se kombinirati s efektom zrnatosti radi postizanja rezultata nalik filmu.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675