| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon predstavio svoje prve fotoaparate s ugrađenim pisačem Zoemini S i Zoemini C - CroPC.net

Canon predstavio svoje prve fotoaparate s ugrađenim pisačem Zoemini S i Zoemini C

Bilo da kupuju s prijateljima, slave rođendan ili luduju na glazbenom festivalu, korisnici uređaja Canon Zoemini S i Canon Zoemini C mogu snimati i ispisivati minifotografije u trenu na samoljepljivom fotopapiru Zink dimenzija 5 x 7,6 cm (2 x 3 inča)

Nova linija fotoaparata s ugrađenim pisačem vrste „sve u jednom“ počiva na uspjehu izvornog pisača Canon Zoemini predstavljenog 2018. godine, novi su uređaji vaši savršeni pratitelji jer su džepnih dimenzija i potiču kreativnost samoljepljivim fotografijama koje je lako ispisati dok ste u pokretu

Canon Zoemini S savršen je za sve koji žele snimati, ispisivati i dijeliti avanture s odmora, spontani selfi, fotografije s prijateljima ili tanjur hrane dostojan Instagrama. Sastoji se od 8-megapikselnog fotoaparata, prednjeg zrcala, prstenastog svjetla i daljinskog upravljača za okidanje. Lako se koristi i osigurat će da korisnici budu spremni u trenu napraviti savršen selfi.

Canon Zoemini S dolazi s tri moderne varijante završne obrade – ružičasto-zlatnoj, mat crnoj i biserno bijeloj – te savršeno sjeda na dlan, u džep ili ruksak jer je izvanredno prenosiv.

Bilo da kupuju s prijateljima, slave rođendan ili luduju na glazbenom festivalu, korisnici uređaja Canon Zoemini S i Canon Zoemini C mogu snimati i ispisivati minifotografije u trenu na samoljepljivom fotopapiru Zink dimenzija 5 x 7,6 cm (2 x 3 inča). Nikad nije bilo lakše ni zabavnije snimati svakodnevne trenutke nego pomoću ovih laganih uređajčića kako bi prijatelji mogli podijeliti svoje priče kad god to požele.

Canon Zoemini S podržava Canon Mini Print App (iOS/Android) koja je dostupna za besplatno preuzimanje i omogućuje korisnicima izravan ispis fotografija s pametnog uređaja pomoću Bluetootha® te njihovo uređivanje pomoću cijelog niza kreativnih filtara i okvira. Korisnici mogu lako snimati i grupne selfije jednostavnom upotrebom funkcije daljinskog okidanja i automatskog tajmera aplikacije Canon Mini Print App, pa na slici nitko neće nedostajati.

Osim Instagrama i Facebooka, Canon Mini Print App omogućuje korisnicima povezivanje sa servisima Google Photos i Dropbox tako da mogu ispisivati fizičke kopije dragih uspomena dok su u pokretu.

Za sve kojima treba jednostavnija izvedba uređaja Canon Zoemini S tu je Canon Zoemini C koji nije kompatibilan s aplikacijom Canon Mini Print App te nudi 5-megapikselni fotoaparat, reflektivno zrcalo za snimanje selfija i utor za Micro SD karticu. Canon Zoemini C dostupan je u četiri atraktivne boje – „bubble gum“ ružičastoj, bumbar žutoj, menta zelenoj i morski plavoj – za trenutačnu pohranu uspomena dok ste u pokretu.

Canon Zoemini S i Canon Zoemini C dolaze s 10 listova samoljepljivog papira za ispis Zink otpornog na zamrljanja i oštećenja, pa je doista lako ispisati i ukrasiti bilo što, od zida spavaće sobe preko hladnjaka do pametnog uređaja. Dodatni papir može se kupiti u pakiranjima od 20 ili 50 listova.

Oba modela bit će dostupna kod službenih Canonovih maloprodajnih partnera od četvrtka, 25. travnja 2019.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675