| | | |

Samsung najavio nove soundbarove iz Q serije koji su optimizirani za QLED televizore

Pin It

Novi soundbarovi iz Q serije imaju Bluetooth vezu, što korisnicima omogućuje jednostavno uživanje u visokokvalitetnoj glazbi sa svojih pametnih telefonaNovi soundbarovi iz Q serije imaju Bluetooth vezu, što korisnicima omogućuje jednostavno uživanje u visokokvalitetnoj glazbi sa svojih pametnih telefona

Samsung najavljuje je dva nova soundbara iz Q serije koja posjeduju Samsung Acoustic Beam tehnologiju, kao i novu značajku Adaptive Sound, kao dio suradnje Samsung Audio Laba i Harman Kardona, HW-Q70R i HW-Q60R soundbarovi pametniji su nego ikada

Koristeći Adaptive Sound tehnologiju, koja koristi niz rupa u zvučniku kako bi stvorila dinamičniji panoramski zvučni pejzaž, HW-Q70R i HW-Q60R soundbarovi mogu analizirati sadržaj koji se reproducira na televizoru korisnika i prilagoditi idealne postavke zvuka za bilo koju scenu. Ove značajke ispunit će svaki kutak sobe kroz široki zvučni krajolik s punim zvukom. Također, HW-Q70R i HW-Q60R automatski će se prebaciti na prilagodljivi način zvuka kada je Samsung 2019 QLED TV priključen i njegov AI način uključen.

„Kroz Adaptive Sound tehnologiju koja razumije zvuk i optimizira ga prema sceni, korisnici mogu uživati u još realističnijem zvuku za svaki žanr. Novi soundbarovi Q serije nose kvalitetu zvuka koju su revitalizirali stručnjaci, a njihov dizajn privlačne kućne estetike korisnicima pruža još bolji doživljaj kućnog kina.“, rekao je Jongsuk Chu, izvršni potpredsjednik Visual Display Business u tvrtki Samsung Electronics.

Za pametniju, lakšu integraciju u živote korisnika, novi soundbarovi iz Q serije imaju Bluetooth vezu, što korisnicima omogućuje jednostavno uživanje u visokokvalitetnoj glazbi sa svojih pametnih telefona. Osim toga, HW-Q70R soundbar opremljen je Dolby Atmos i DTS: X tehnologijom za surround zvuk. Uz HW-Q70R, korisnici sada mogu uživati u impresivnom iskustvu kućne zabave, uz zvuk koji ispunjava prostor. Također, HW-Q70R soundbar je tankog oblika, visine samo 2,3 inča (59 mm), što osigurava savršenu podudarnost s QLED televizorom.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675