| | | |

Panasonicov novi model iz serije "travel zoom" - Lumix TZ95

Pin It

Pomoću 0,21-inčnog Live tražila (LVF, Live View Finder) razlučivosti ekvivalentne 2330K točaka ili velikog 3-inčnog statičkog dodirnog kontrolnog monitora razlučivosti 1040K lako je kadrirati svaki snimak, čak i u svijetlim, sunčanim uvjetimaPomoću 0,21-inčnog Live tražila (LVF, Live View Finder) razlučivosti ekvivalentne 2330K točaka ili velikog 3-inčnog statičkog dodirnog kontrolnog monitora razlučivosti 1040K lako je kadrirati svaki snimak, čak i u svijetlim, sunčanim uvjetima

Lumix TZ95 opremljen je s nekoliko naprednih značajki koje su namijenjene postizanju najboljeg snimka

24-milimetarski ultraširoki objektiv LEICA (ekvivalent) savršen je za fotografije pejsaža, no s 30x zumom moći ćete dosegnuti čak 72 mm (ekvivalent). Moćni optički stabilizator slike učinit će vaše snimke oštrima kompenzirajući trešnju ruke čak i kad se snima s velikim fokalnim duljinama. Funkcija pomoći pri slaganju zuma pomaže u praćenju objekata hitrim povećavanjem, što je praktično kad se oni pomaknu izvan kadra. Da bi mogao pratiti i najbrže objekte, TZ95 ima brzinu rafalnog snimanja od 10 sličica u sekundi (AFS) i prati objekt brzinom od 5 sličica u sekundi (AFC).

Pomoću 0,21-inčnog Live tražila (LVF, Live View Finder) razlučivosti ekvivalentne 2330K točaka ili velikog 3-inčnog statičkog dodirnog kontrolnog monitora razlučivosti 1040K lako je kadrirati svaki snimak, čak i u svijetlim, sunčanim uvjetima. Monitor se nagiba do 180 stupnjeva, što je savršeno za selfije. Tu su i 22 digitalna filtra koji se mogu primijeniti i na panoramske slike za točku na „i“ vaše kreativnosti.

Uz 4K fotografije nikad nije bilo lakše uhvatiti trenutak. Koristeći ovu uzbudljivu tehnologiju, snimajte kratkotrajne trenutke brzinom od 30 sličica u sekundi, a kasnije možete iz toga izvući najbolji snimak u obliku 8-megapikselnog JPEG-a.

Nova funkcija automatskog označavanja čini odabir najbolje slike brzom i lakom odlukom, dok zabavne značajke poput kombiniranja sekvence omogućuju slaganje više slika u jedan snimak radi otkačenog efekta stroboskopskog kretanja.

Pomoću 4K fotografija mogu se poboljšati čak i selfiji – može se osigurati da su svi u grupi nasmijani ili odabrati najbolji snimak s pokretnom pozadinom.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675