| | | |

Novi Sony Glass Sound zvučnik - kristalno jasan Hi-Res Audio zvuk koji se uklapa u interijer vašeg doma

Pin It

Uživajte u autentičnom, kristalno jasnom zvuku koji može ispuniti svaki kut prostorije, zahvaljujući jedinstvenoj Sony Advanced Vertical Drive tehnologiji, koja omogućava zvučniku reprodukciju zvuka od 360 stupnjevaUživajte u autentičnom, kristalno jasnom zvuku koji može ispuniti svaki kut prostorije, zahvaljujući jedinstvenoj Sony Advanced Vertical Drive tehnologiji, koja omogućava zvučniku reprodukciju zvuka od 360 stupnjeva

Sony je danas najavila novi Glass Sound zvučnik, LSPX-S2, minimalistički i elegantan prenosivi kućni zvučnik koji koristi svoj dizajn kako bi proizveo izuzetnu kvalitetu zvuka

Zahvaljujući njegovom suptilnom dizajnu i završnoj obradi, ovaj zvučnik se besprijekorno uklapa u svaki dom. Kako god izgledao vaš interijer, Glass Sound zvučnik je lijep dodatak vašem domu. Poboljšajte ozračje u svom domu pomoću načina rada „svjetlost svijeće“. Ta postavka stvara ozračje s opuštajućim osvjetljenjem1 i pretvara vaš dom u umirujući prostor u kojem možete pobjeći od svega.

Uživajte u autentičnom, kristalno jasnom zvuku koji može ispuniti svaki kut prostorije, zahvaljujući jedinstvenoj Sony Advanced Vertical Drive tehnologiji, koja omogućava zvučniku reprodukciju zvuka od 360 stupnjeva. Kućište od organskog stakla sâmo vibrira nakon što ga pobuđivač ispod njega pokrene da širi zvuk okomito u smjeru od 360 stupnjeva. Cjevasti visokotonac od organskog stakla ima širu površinu (u usporedbi s običnim zvučnicima) kako bi stvarao kristalno jasan zvuk uz minimalan gubitak jačine. Dodatno, zvučnik je kompatibilan s Hi-Res Audio formatom, kako bi vam omogući da čujete glazbu upravo onako kako je umjetnik zamislio.

Glass Sound zvučnik je malih, kompaktnih dimenzija s baterijom koja traje 8 sati, tako da ga možete koristiti posvuda u domu. Bilo da organizirate ugodno obiteljsko okupljanje prijatno ili samo želite trenutak mira za sebe, ovaj zvučnik će vam biti dovoljan.

Reprodukcija glazbe na Glass Sound zvučniku je sasvim jednostavna. Preko BLUETOOTH® veze možete brzo spojiti svoj pametni telefon sa zvučnikom kako biste stvorili opuštajuće utočište. Zvučnik je kompatibilan i s formatom NFC One-Touch radi još bržeg i praktičnijeg spajanja. Zahvaljujući funkciji „Push & Play“, potrebno je samo pritisnuti namjensku tipku na zvučniku kako biste puštali pjesme preko Spotify Connect-a, a da ne morate pretraživati po telefonu da biste došli do svoje glazbe. Možete koristiti i funkciju Wireless Multi-room kako bi se preko Wi-Fi mreže povezali s do 10 kompatibilnih Sony audio-uređaja. Napravite Wireless Multi-room konfiguraciju i pretvorite svaku prostoriju u spokojan prostor.

LSPX-S2 Glass Sound zvučnik bit će dostupan od svibnja 2019. godine s preporučenom maloprodajnom cijenom od 600 eura.

 

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675