| | | |

Predstavljene značajke novog fotoaparata punog kadra bez zrcala LUMIX S

Pin It

Način visoke razlučivosti savršen je za snimanje prirodnih pejsaža ili profinjenih umjetničkih predmeta uz visoku razinu detaljaNačin visoke razlučivosti savršen je za snimanje prirodnih pejsaža ili profinjenih umjetničkih predmeta uz visoku razinu detalja

Nakon najave na sajmu Photokina 2018, Panasonic na CES-u 2019 predstavlja dvije dodatne važne značajke novog fotoaparata punog kadra bez zrcala LUMIX S

Nov način rada HLG Photo fotoaparata LUMIX S omogućuje snimanje fotografija šireg dinamičkog raspona, što pak nudi bogatije i preciznije izražavanje boja vrlo blisko slikovnom pamćenju jer se na jednoj slici reproduciraju blistavo svjetlo i tamne sjene.

Fotografije snimljene načinom HLG Photo pohranjuju se u HSP datoteku i uz povezivanje putem HDMI kabela omogućuju reprodukciju živih slika na najnovijem Panasonicovom 4K televizoru koji podržava HLG ili drugim uređajima koji podržavaju HLG. Ta će funkcionalnost biti savršena fotografima koji žele ostaviti sjajan dojam svojim fotoprezentacijama na televizorima s podrškom za HLG.

Način visoke razlučivosti savršen je za snimanje prirodnih pejsaža ili profinjenih umjetničkih predmeta uz visoku razinu detalja. Uz pomoć mehanizma stabilizacije slike Body I.S. automatski se snima osam slijednih slika dok se istovremeno pomiče senzor. Potom novi modul Venus, koji krasi vrlo brza obrada signala, tih osam slika spaja u jednu, a krajnji je rezultat vjerna reprodukcija preciznih detalja koja se na kraju sprema kao prekrasna i krajnje realistična slika.

Kad se radi o situacijama u kojima se u kadru nalaze pokretni objekti, na raspolaganju su dodatne mogućnosti za smanjenje zamućenosti, pa fotografi mogu koristiti taj način rada baš kao da snimaju normalnim načinom.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675