| | | |

Panasonic predstavio slušalice HTX90N

Pin It

Slušalice HTX90 savršene su za pouzdanu i dugotrajnu upotrebu dok ste u pokretuSlušalice HTX90 savršene su za pouzdanu i dugotrajnu upotrebu dok ste u pokretu

Slušalice HTX90N opremljene su tehnologijom za poništavanje buke koja blokira većinu svakodnevnih zvukova i nudi optimalno okruženje za slušanje

Napredne zvučničke jedinice promjera 40 mm s neodimijskim magnetima osiguravaju bogat zvuk. Uz to, akustička kontrola basa optimizira pomake zvučničke jedinice naprijed i natrag kako bi se stvorio oštar i dinamičan zvuk basa. I značajka poboljšanja basa na dodir gumba pojačava donji spektar radi povećanja razine niskofrekventnih zvukova kad god vam to zatreba, pa možete proširiti načine na koje uživate u omiljenoj glazbi.

Slušalice HTX90 savršene su za pouzdanu i dugotrajnu upotrebu dok ste u pokretu. Punjiva baterija velikog kapaciteta omogućuje puna 24 sata stalnog bežičnog rada (s uključenim poništavanjem buke) ili možete jednostavno priključiti priloženi audiokabel da biste svoju glazbu ponijeli bilo kuda a da pri tom ne morate razmišljati o preostaloj količini baterije.

Uz ugrađenu aktivaciju govornog pomoćnika moguće je koristiti slušalice hands-free izravno putem pametnog telefona. Slušalice HTX90N dostupne su u mat crnoj, vanilija, bijeloj i indigo plavoj boji te će biti modni dodatak vašem osobnom stilu svojim opuštajućim bojama koje vas navode na smirenost i uzdizanje iznad užurbanog gradskog kaosa.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675