| | | |

Technics predstavio dvoje nove bežične slušalice EAH-F70N i EAH-F50B

Pin It

Membrana se sastoji od novorazvijenog kompozitnog sloja za visoke performanse (CPF-a) obloženog raznim specijalnim materijalima kojima se postiže veća krutost i unutrašnja amortizacijaMembrana se sastoji od novorazvijenog kompozitnog sloja za visoke performanse (CPF-a) obloženog raznim specijalnim materijalima kojima se postiže veća krutost i unutrašnja amortizacija

Oba modela podržavaju LDAC/apt-X HD za bežičnu reprodukciju zvuka ekvivalentnu zvuku visoke razlučivosti, a uz visoku razinu krutosti i interne amortizacije, korištenje dinamičkih zvučničkih jedinica promjera 40 mm koje se sastoje od membrane od kompozitnog sloja za visoke performanse (CPF, Composite Performance Film) i precizne strukture s kontrolom zraka omogućuje novim modelima vjernu reprodukciju profinjenih nijansi glazbe i dinamičkog zvuka

EAH-F70N ima Technicsovo originalno širokopojasno hibridno aktivno poništavanje buke koje omogućuje uranjanje u glazbu u gotovo svim okruženjima. I EAH-F70N i EAH-F50B donose na moderno tržište nov stil uživanja u zvuku na otvorenom u Technicsovoj izvedbi.

Membrana se sastoji od novorazvijenog kompozitnog sloja za visoke performanse (CPF-a) obloženog raznim specijalnim materijalima kojima se postiže veća krutost i unutrašnja amortizacija. Rezultat je snažan bas koji se doima kao da dolazi iz dubine te prostornost koja vam daje osjećaj kao da ste u koncertnoj dvorani. Da bi se maksimizirali učinci tih karakteristika, oblik membrane konstruiran je uz posebnu pažnju posvećenu detaljima.

Posebna kupola u obliku metka donosi poboljšanje u čvrstoći. Prirodna i linearna visokofrekvencijska karakteristika čini da je zvuk gladak i bogat. Rebrasti oblik optimiziran je u simulacijama kako bi se postigla visoka linearnost u cijelom rasponu ulaznih signala, od slabih do velikih valnih duljina. Vjerno se reproduciraju sve profinjene nijanse glazbe i realistična dinamika.

Napravljene su brojne detaljne simulacije popraćene finim ugađanjem da bi se postigla precizna struktura s kontrolom koja donosi optimalan protok zraka. Dva pažljivo konstruirana priključka i izvorna konstrukcija stvaraju precizan tok zraka koji iz zvučničke jedinice izvlače širok raspon frekvencijskih mogućnosti u reprodukciji.

Slušalice podržavaju LDAC, Qualcomm i apt-X HD te nude izvrstan odziv i visoku razlučivost čak i u bežičnoj konfiguraciji radi reprodukcije preciznog i vjernog zvuka ekvivalentnog zvuku visoke razlučivosti.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675