| | | |

Napravite korak dalje s vinilom uz najnoviji Technicsov gramofon s izravnim pogonom

Pin It

SL-1500C ima ugrađeno fono-pojačalo kompatibilno s MM spremnicima koje se može povezivati s audioproizvodima koji nemaju ulazne fono-priključkeSL-1500C ima ugrađeno fono-pojačalo kompatibilno s MM spremnicima koje se može povezivati s audioproizvodima koji nemaju ulazne fono-priključke

Technics danas predstavlja novi gramofonski sustav s izravnim pogonom premium klase SL-1500C. SL-1500C nasljeđuje koncept vrhunske visoke kvalitete zvuka ove robne marke te cijeli niz originalnih Technicsovih tehnologija, kao što je motor bez jezgre za izravni pogon i vrlo osjetljiva ručica

Da bi se pojednostavnila reprodukcija analognih zapisa, ugrađeni fono-ekvalizator može se povezati s cijelim nizom uređaja. SL-1500C opremljen je i fono-spremnikom Ortofon 2M Red visoke kvalitete. SL-1500C je cjelovit gramofonski sustav namijenjen raznim korisnicima, uključujući audioentuzijaste i ljubitelje glazbe na vinilu.

SL-1500C ima ugrađeno fono-pojačalo kompatibilno s MM spremnicima koje se može povezivati s audioproizvodima koji nemaju ulazne fono-priključke. Specijalizirano napajanje fono-ekvalizatora izolirano je od napajanja motora i kontrolnih sklopova radi smanjenja efekta šuma. Oklopljena struktura, pak, uklanja efekt vanjskog šuma. Rezultat je postizanje visoke čistoće u pojačanju signala. Koristeći gramofon SL-1500C s vašom postojećom audioopremom možete uživati u glazbi s vinilnih ploča i zvuku visoke kvalitete.

Ručica je inače zadužena za precizno čitanje signala praćenjem utora na fono-zapisu, a ovdje je univerzalna, statički uravnotežena i u obliku slova S, što je još jedna Technicsova tradicija. To se postiže izvedbom cijevi ručice od laganog aluminija velike čvrstoće. Nosivi dio ručice s konstrukcijom ovjesa s vitlom sastoji se od kućišta i krajnje preciznog utega radi postizanja visoke početne osjetljivosti na pokrete.

Tanjur na koji se stavlja vinilna ploča dvoslojne je strukture s neamortizirajućom gumom na cijeloj stražnjoj površini kako bi se uklonila neželjena rezonancija tanjura od lijevanog aluminija. Tanjur krasi velika čvrstoća i izvanredne karakteristike amortiziranja kako se štetne vibracije  ne bi prenosile na ploču i postigao čist zvuk.

Kućište, ključan dio za smanjivanje vanjskih vibracija, nasljeđuje tehnologiju za povećanje kvalitete zvuka stečenu kroz razvoj gramofona sa samog vrha ponude. Kućište od lijevanog aluminija čvrsto je integrirano s posebnim materijalima koji se sastoje od ABS-a pomiješanog sa staklenim vlaknima radi postizanja dvoslojne konstrukcije. Kombinacija tog posebnog materijala visoke čvrstoće i metalnog kućišta podiže čvrstoću i amortizaciju vibracija na još višu razinu, čineći tako robustan preduvjet za prekrasnu reprodukciju zvuka.

Izolaciju čine opruge i guma kako bi se dobile optimalne frekvencijske karakteristike. Time se osiguravaju visoka kvaliteta zvuka i vrhunska otpornost na zavijanje, ali se i skoro posve uklanja mogućnost vanjskih vibracija u uvjetima visoke razine zvuka.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675