| | | |

Philips predstavlja novi 24 inčni monitor 241B8QJEB

Pin It

Philips 241B8QJEB monitor je dizajniran za profesionalce koji aktivnom obavljanju zadataka na računalu povećuju značajnu količinu vremena tijekom radnog danaPhilips 241B8QJEB monitor je dizajniran za profesionalce koji aktivnom obavljanju zadataka na računalu povećuju značajnu količinu vremena tijekom radnog dana

Ovaj 24- inčni (23.8 cm) Full HD LCD monitor profesionalcima nudi baš onakve vizualne performanse i alate za povećanje produktivnosti kakve priželjkuju

Svojstva poput SmartImagea, IPS-a i Full HD tehnologije osiguravaju besprijekornu kvalitetu slike, dok inovacije poput LowBlue Modea, Flicker-freea i SmartErgoBasea smanjuju naprezanje očiju korisnika te pružaju udobnost posture tijela tijekom cijelog radnog dana.

Opremljen je 3.0 USB-om, SmartConnectom te ugrađenim stereo zvučnicima, što u velikoj mjeri olakšava svakodnevno korištenje. Također, Philips 241B8QJEB monitor poštuje planet jer koristi 85% plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda te je usklađen s više standarda zaštite okoliša.

Philips 241B8QJEB monitor je dizajniran za profesionalce koji aktivnom obavljanju zadataka na računalu povećuju značajnu količinu vremena tijekom radnog dana. Ovaj je monitor opremljen tehnologijom koja osigurava savršeno čiste slike živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku, bez obzira radi li se o grafičkim dizajnerima ili profesonalcima koji rade u proračunskim tablicama.

Ovaj zaslon odlikuje Full HD 1920 x 1080 rezolucija koja omogućuje oštre detalje u kombinaciji s visokom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnim bojama, pa je slika iznimno vjerna.
Monitor je također opremljen IPS tehnologijom koja omogućuje prikaz punog spektra boja iz svakog kuta gledanja. Ova značajka je posebno korisna prilikom grupnog rada, tijekom kojeg svatko jasno vidi sve što se prikazuje na zaslonu, bez obzira na svoju poziciju u odnosu na njega.

No, to nije sve. MMD je otišao još jedan korak dalje u poboljšanju kvalitete slike, opremivši Philips 241B8QJEB monitor ekskluzivnom SmartImage tehnologijom koja optimizira kontrast, zasićenost boje te oštrinu slike i videozapisa radi postizanja najboljih radnih značajki zaslona. Korisnici mogu odabrati različite načine rada kao što su Office, Photo, Movie, Game, Economy i slično, u skladu s primjenom i situacijom.

Philips 241B8QJEB monitor zaista ide korak dalje kako bi maksimizirao korisnikovu udobnost i produktivnost. LowBlue Mode i Flicker-free postavke koriste pametnu softversku tehnologiju za smanjenje štetnog kratkovalnog plavog svjetla te smanjuju treperenje, zbog čega je i prekovremene radne sate jednostavnije odraditi.

EasyRead je još jedna praktična značajka dizajnirana za postizanje doživljaja čitanja poput onoga s papira. SmartErgoBase je također dizajniran s korisnikom u fokusu jer postolje monitora ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora. Ono što je još vrlo važno jest da se kabeli mogu spremiti kako bi se radni prostor održavao urednim i organiziranim.

Philips 241B8QJEB monitor je pravi partner u produktivnosti. Opremljen je USB 3.0 Super Speed tehnologijom za iznimno brze prijenose koji su 10 puta superiorniji od standardnog USB 2.0 te omogućuje upotrebu uređaja za pohranu velikog kapaciteta. Oni koji još uvijek koriste standard USB 2.0 ne moraju brinuti jer su starije verzije podržane. Mogućnost povezivanja Philips 241B8QJEB’s monitora tu ne staje. SmartConnect tehnologija znači da monitor prima širok spektar priključaka kao što su VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 i drugi.

Philips 241B8QJEB će biti dostupan od siječnja 2019. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.329 kuna (bez PDV-a).

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675