| | | |

Fantastična Panasonicova promotivna ponuda za vlogere

Pin It

Upravo predstavljena promotivna ponuda podrazumijeva kupnju fotoaparata Lumix DMC-G80 s dodatnom baterijom DMW-BLC12 i mikrofonom RØDE Pro RycoteUpravo predstavljena promotivna ponuda podrazumijeva kupnju fotoaparata Lumix DMC-G80 s dodatnom baterijom DMW-BLC12 i mikrofonom RØDE Pro Rycote

Danas su videoporuke znatno učinkovitiji medij od pisane riječi, upravo zato već cijeli niz godina raste popularnost videoblogova, a njihove glavne teme dolaze iz područja poput putovanja, mode, politike, tehnologije i sličnih, no bez obzira na glavnu temu videobloga, jedan od najvažnijih elemenata njegova stvaranja jest odgovarajuća oprema

Panasonic savršeno ispunjava očekivanja vlogera. Njegova ponuda obuhvaća fotoaparate serije G, savršene za snimanje videozapisa. U tom razredu uređaja nalazi se i Lumix DMC-G80. Lumix G80 kombinira najnoviju tehnologiju dvostruke stabilizacije slike i revolucionarne 4K mogućnosti – sve smješteno u vodootporno kućište.

Upravo predstavljena promotivna ponuda podrazumijeva kupnju fotoaparata Lumix DMC-G80 s dodatnom baterijom DMW-BLC12 i mikrofonom RØDE Pro Rycote. Ovaj trodijelni komplet točno je ono što vam treba za stvaranje inspirativnih videozapisa o bilo kojoj temi i u bilo kakvim uvjetima, a da pritom ne morate brinuti o kvaliteti zvuka snimljenog videozapisa.

Da biste saznali više o promotivnoj ponudi paketa za vlogere, obratite se našim partnerima, tvrtkama Anigota (www.anigota.hr) i Sancta Domenica (www.sancta-domenica.hr).

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675