| | | |

powered_by_lenovo_2020 Philips lansira novi 34 inčni monitor za profesionalne i kućne korisnike - CroPC.net

Philips lansira novi 34 inčni monitor za profesionalne i kućne korisnike

Pin It

Philips BDM3470UP monitor dolazi u veličini od 34 inča (86.7 cm), format koji korisnicima nudi puno prostora za sve njihove projektePhilips BDM3470UP monitor dolazi u veličini od 34 inča (86.7 cm), format koji korisnicima nudi puno prostora za sve njihove projekte

Philips najavljuje ponovo lansiranje Philips BDM3470UP modela koji se iskazao još 2015. godine, ovaj 34 inčni (86.7 cm) UltraWide QHD monitor opremljen je širokim spektrom značajki i inovativnim tehnologijama kako bi povećao produktivnost korisnika u uredima i maksimizirao udobnost gledanja kod kuće

CrystalClear i IPS tehnologija omogućuju sjajne slike i boje dok UltraWide Multiview zaslon pruža korisnicima veliki prostor na ekranu bilo za posao ili gejming. USB 3.0 i HDMI priključci omogućuju jednostavno povezivanje, dok SmartErgoBase postolje osigurava optimalnu udobnost za sve korisnike. Svestran i bogat različitim značajkama, ovaj monitor odličan je izbor kako za profesionalne tako i za kućne korisnike.

Novi Philips BDM3470UP monitor posebno je zadovoljstvo gledati. Njegov UltraWide 21:9 format kombiniran s CrystalClear Quad HD 3440x1440 rezolucijom znači da korisnici mogu uživati u vrhunskoj panoramskoj slici s iznimnim detaljima. Impresivne vizualne performanse monitora obogaćene su snagom IPS tehnologije koja pruža kristalno čiste slike i raskošne boje te čini pregledavanje slika, gledanje filmova ili pretraživanje interneta posebnim užitkom za oči. IPS zaslon također pruža ekstremno široke kutove gledanja od 178 stupnjeva što omogućuje korisnicima gledanje sadržaja na ekranu iz bilo kojeg kuta.

Philips BDM3470UP model dolazi opremljen sa SmartUniformity, posebnom značajkom koja eliminira oscilacije boja i svjetline i na taj način osigurava fotografima, grafičkim dizajnerima i drugim profesionalcima u vizualnoj umjetnosti da imaju potpuno povjerenje u točnost boja njihovih slika.

Philips BDM3470UP monitor dolazi u veličini od 34 inča (86.7 cm), format koji korisnicima nudi puno prostora za sve njihove projekte. Bez obzira rade li sami ili u grupama, ovaj monitor je dovoljno širok da zadovolji velike tablice, paralelne usporedbe grafikona, detaljne CAD-CAM sustave ili sve njih odjednom. MultiView opcija dodatno pridonosi svestranosti ovog monitora omogućujući korisnicima da povežu više uređaja te sadržaj s tih uređaja simultano gledaju na jednom ekranu monitora. Ljubitelji multitaskinga zasigurno će obožavati ovu značajku koja obećava poboljšanje produktivnosti i kombinaciju posla i zabave i to sve na jednom monitoru. U slučaju da je korisnicima potrebno još više prostora na ekranu ovaj monitor ima ultra tanki okvir što omogućuje jednostavno postavljanje jednog monitor pored drugog bez vidljivih prepreka za još prostraniju radnu površinu ili odlično gejming iskustvo.

Korisnici novog Philips BDM3470UP modela moći će maksimalno iskoristiti sve mogućnosti monitora zahvaljujući nizu značajki koje povećavaju udobnosti i mogućnosti povezivanja. Za smanjenje fizičkog napora nakon dugog dana provedenog pred ekranom ovaj monitor opremljen je SmartErgoBase postoljem koje omogućuje naginjanje, okretanje i zakretanje monitora kao i podešavanje visine za postavljanje najboljeg kuta i visine za svakog korisnika. Uz to, monitor ima i praktičnu značajku za upravljanje kabelima za smanjenje nereda na radnom stolu prouzrokovanog velikom količinom kablova.
Monitor je opremljen Super-Speed USB 3.0 priključkom koji omogućuje prijenos podataka brzinom 10 puta bržom od standardnog USB 2.0. Tu je i HDMI priključak za prihvaćanje visokokvalitetnih digitalnih videozapisa i zvuka koji se prenose preko jednog kabela s računala ili svih vrsta AV izvora. Posljednje, ali ne i manje važno su dva visoko kvalitetna stereo zvučnika za beskrajne audio-vizualne užitke

Novi Philips BDM3470UP već je dostupan u trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 4.899 kuna.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675