| | | |

Novi AOC gejming monitor s potpisom G2 Esports tima

Pin It

Unatoč šestom mjestu u poretku u smislu apsolutnog rasta vrijednosti, Apple i dalje ima najbolji početni položaj po pitanju tržišne kapitalizacije i to sedmu godinu za redomUnatoč šestom mjestu u poretku u smislu apsolutnog rasta vrijednosti, Apple i dalje ima najbolji početni položaj po pitanju tržišne kapitalizacije i to sedmu godinu za redom

Suradnja AOC-a i G2 Esportsa, jedne od najmoćnijih i najuspješnijih esports organizacija na svijetu, rezultirala je posebnim dodatkom novog modela monitora - jedinstven dizajn sa službenom G2 esports samurai vizualom i logom, a ovaj 24,5 inčni monitor opremljen je bitnim gejming značajkama kao što su stopa osvježavanja od 144 Hz, vrijeme odziva od 1ms i Free Sync tehnologija.

G2 Esports organizacija, sa sjedištem u Berlinu, osnovana je 2013. od strane poznatog profesionalnog igrača Carlosa “ocelote” Rodrigueza. Ova esport organizacija od tada se brzo etablirala u europskim krugovima i na različitim međunarodnim esport događanjima. Od uspostave partnerstva s AOC-om u siječnju ove godine, G2 Esports prostorije za trening opremljene su vrhunskim AOC gejming monitorima. Izdavanjem novog G2590PX/G2, AOC i G2 Esports svoje partnerstvo uspješno vode na sljedeću razinu.

“Ovaj monitor nije samo znak zahvalnosti AOC-a za tako uspješnu organizaciju kao što je G2 Esports, već je i potpora svim obožavateljima i entuzijastima svih igrača G2 Esports", rekao je Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja u AOC International Europe. Carlos 'ocelote' Rodríguez iz G2 Esportsa dodaje: "AOC se pokazao nevjerojatnim partnerom nama i našim igračima. Kvaliteta njihovih monitora u kombinaciji s razinom predanosti i empatije koju pokazuje njihov tim čini nas ponosnima na partnerstvo. Kao rezultat svega, zajedno smo izradili monitor s brendom G2 koji utjelovljuje snagu partnerstva i možemo ga zvati našim. Uzbuđeni smo zbog G2590PX/G2 modela i jedva čekamo vidjeti ga u domovima mnogih naših najvjernijih #G2ARMY članova.“

Na temelju priznate G90 serije AOC gejming monitora, G2590PX/G2 ima TN panel skoro bez okvira sa 16:9 Full HD (1920x1080 piksela) rezolucijom, FreeSync podršku, vrijeme odziva od 1ms i visoku brzinu osvježavanja do 144 Hz. Uz G2590PX/G2, AOC pokazuje kako zaslon može kombinirati performanse, stil i priuštivost u jednom paketu, a istodobno osiguravati ugodno i nesmetano iskustvo igranja.

Izdanje s G2 Esports potpisom od sada je dostupno u prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2,739 kuna.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675