| | | |

Modularni pristup čini Logitech Rally idealnim rješenjem za sobe za sastanke gotovo svih veličina i oblika

Pin It

Modularni pristup čini Logitech Rally idealnim rješenjem za sobe za sastanke gotovo svih veličina i oblikaModularni pristup čini Logitech Rally idealnim rješenjem za sobe za sastanke gotovo svih veličina i oblika

Logitech je predstavio Logitech Rally, modularnu konferencijsku kameru iz premium segmenta, koja donosi video studijske kvalitete, iznimnu audio jasnoću i automatizirano video iskustvo koje se može prilagoditi veličini vaše dvorane za sastanke

Rally dolazi s Ultra-HD 4K videom, modularnim audio komponentama, proširivim PTZ (pan-tilt-zoom) mogućnostima i tehnologiju Logitech RightSense™, koja automatski stavlja osobe u okvir, optimizira boju i osvjetljenje ljudskih lica te unaprjeđuje vokalnu jasnoću. Modularni sistem idealan je za male i velike dvorane za sastanke, kao i za predavaonice.

“Prije samo nekoliko godina, sistem poput Logitech Rallya bi predstavljao značajnu investiciju,“ rekao je Scott Wharton, potpredsjednik i glavni manager za segment Logitech Video Collaboration. „Pojavom linije Rally klijenti dobivaju premium modularni sistem koji podiže ljestvicu za AV rješenja s USB povezivošću – i to sve za djelić cijene drugih high-end rješenja.“

Logitech je imao veliki uspjeh s cjenovno prihvatljivim USB konferencijskim kamerama koje dobro funkcioniraju u tradicionalnim sobama za sastanke i tijesnim prostorijama, no nedostajalo je premium rješenje za velike prostore. Sada modeli iz Rally portfelja imaju priliku napraviti tržišni iskorak i proširiti doseg u segmentu konferencijskih kamera.
Za razliku od tradicionalnih video-konferencijskih sistema, Rally ima odvojene zvučnike od mikrofona. Postavljanjem zvučnika blizu ekrana, audio je bolje usklađen s videom, a glasovi daleko udaljenih sudionika dolaze iz prednjeg dijela prostorije, što ljudi intuitivno i očekuju.

Modularni pristup čini Logitech Rally idealnim rješenjem za sobe za sastanke gotovo svih veličina i oblika. Kamera Rally donosi 4K optiku i inteligentne PTZ značajke kako bi obuhvatila svako mjesto u sobi. Samostojeći mikrofoni omogućavaju superiorno audio iskustvo i učinkovitije otklanjanje buke i odjeka.
Logitech Rally kamera kompatibilna je gotovo sa svim platformama za video konferenciju, poput BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype za Business, Microsoft Teams, Zoom i mnogim drugim.

Samostalna kamera Logitech Rally bit će dostupna ovog ljeta po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 10599,00 kn.

Logitech Rally sistem koji uključuje kameru Rally, dodatne razdjelnike i sklopove (hub) koji smanjuju učinak uredskog premrežavanja kablovima, jedan zvučnik i jedan mikrofon, bit će dostupna ove jeseni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 14999,00 kn.

Model Logitech Rally Plus dolazi s dodatnim zvučnikom i mikrofonom i bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 18799,00 kn.

Sistem se može dodatno proširiti mikrofonima koji će biti dostupni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2699,00 kuna.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675