Njuškalo

Philips Momentum 559M1RYV dobitnik nagrade CES 2022 Innovation Awards

https://www.cropc.net/images/stories/slike/vijesti/21/philips_279M1RV.jpg
https://www.cropc.net/images/stories/slike/vijesti/21/philips_279M1RV.jpg
https://www.cropc.net/images/stories/slike/vijesti/21/philips_279M1RV.jpg

Philips Monitors je imenovan dobitnikom nagrade CES 2022 Innovation Awards, za proizvod Philips Momentum 559M1RYV, 55 inčni monitor dizajniran za Xbox

Ovogodišnji program dodjele nagrada zaprimio je rekordni broj kandidata, premašujući brojku od 1800 prijava. Vijest je objavljena prije CES 2022, najutjecajnijeg tehnološkog događaja u svijetu, koji je predviđen za 5.- 8. siječnja u Las Vegasu te će se odvijati digitalnim putem.

CES Innovation Awards program, u vlasništvu i  organizaciji od strane Consumer Technology Association (CTA), je natjecanje koje na godišnjoj bazi nagrađuje izvanredna postignuća u dizajnu i inženjerstvu, u čak 27 kategorija potrošačke tehnologije. Oni s najvišim ocjenama, zaprimaju distinkciju “Najbolje od inovacije”. Prijave je ocjenjivao panel najboljih stručnjaka  iz industrije, sačinjen od članova medija, dizajnera, inženjera i dr., a kriteriji su bili inovacija, tehnika i funkcionalnost, estetika te dizajn.

Philips Momentum  gaming monitor za Xbox (559M1RYV) dizajniran je kako bi fanovima Xbox-a omogućio ultimativno iskustvo korištenja, postavljajući novi standard u gaming monitorima za konzole budućih generacija. Korištenje nove HDMI 2.1 specifikacije omogućuje moderniji način gaminga s 4K rezolucijom, većim brzinama osvježavanja od 120Hz, HDR potporu sa DisplayHDR 1000 te manje mrežno kašnjenje, za iznimno ugodno iskustvo igranja na 55 inčnom monitoru. Philips Momentum 559M1RYV dolazi sa  specijalno dizajniranom zvučnom trakom, osmišljenom od strane inženjera tvrtke Bowers & Wilkins, britanske tvrtke za zvučnike, prepoznatljive diljem svijeta po svom inovativnom dizajnu i zvučnom inženjerstvu, koja upotpunjuje imerzivno iskustvo igranja.

“Iznimno smo ponosni i zahvalni na tituli koju nam je dodijelio CES Innovation Awards u Gaming products kategoriji,” komentirao je Stefan Sommer, direktor odjela marketing & menadžmenta Europe u MMD-u. “Philips Momentum 559M1RYV je pokazatelj našeg vodstva u pružanju najugodnijeg i najimerzivnijeg iskustva gaminga na tržištu.”

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.