| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Novi monitor Philips Momentum za Xbox - CroPC.net

Novi monitor Philips Momentum za Xbox

Preporučena maloprodajna cijena bit će 10.589 kn
Preporučena maloprodajna cijena bit će 10.589 kn
Preporučena maloprodajna cijena bit će 10.589 kn

Philips Momentum dizajniran je za igraću konzolu Xbox i osmišljen od temelja kako bi pružio vrhunsko iskustvo ljubiteljima Xboxa

Ovaj monitor postavio je standard za Xbox gaming. Uključivanje novih HDMI 2.1 specifikacija sada omogućuje gaming iduće generacije s rezolucijom 4K i brzinama osvježavanja većima od 120 Hz za iznimno jasne i glatke igraće performanse.

Monitor je ovim partnerstvom s Xboxom podignut na novu razinu, kako bi pružio optimalne provjerene performanse Xboxa serije X od trenutka kada se uređaji povežu. Opremljen novim rješenjem za bolje performanse, Philips Momentum Designed for Xbox za igraće konzole biti će dostupan kao model od 55 inča (139,7 cm), omogućujući neusporedivo iskustvo.

Za razliku od televizora, igraći monitori Philips Momentum dizajnirani su i izrađeni s jasnim ciljem, niskom latencijom te iznimno niskim zaostajanjem – te dvije značajke bile su u središtu kako bi korisniku pružile neometano i realistično iskustvo. Ova serija donosi unapređenje u smanjenju kašnjenja u gamingu, koji zahtijeva brze odgovore miša na ekranu, a koje monitor brže registrira. Philips Momentum (559M1RYV) uključuje posebno dizajniranu zvučnu traku britanskog poduzeća Bowers & Wilkins, svjetski priznatih stručnjaka zbog svojeg inovativnog dizajna i kvalitetnog zvuka, što u ovom slučaju uistinu zaokružuje iskustvo.

Novi monitor Philips Momentum, koji je ovom prilikom posebno dizajniram za uparivanje s Xboxom, ima ultra-clear 4K rezoluciju s minimalnom brzinom osvježavanja od 120 Hz, podršku za HDR s DisplayHDR 1000 i Variable Refresh Rate za neometano korištenje bez smetnji i zastajkivanja. Posebnost monitora je i Xbox Game Modeu, koji omogućuje neometano korištenje s posebno prilagođenom kvalitetom slike za Xbox. Monitor su intenzivno testirali i usavršavali stručnjaci u Microsoftu i TPV-u, kako bi osigurali savršenu kompatibilnost. Također, korisnici Xboxa imali su velika očekivanja, a ovaj monitor nije ih mogao razočarati. Preporučena maloprodajna cijena bit će 10.589 kn.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675